Kiakadtak Indonéziában a Facebook cukinak szánt funkcióján

A közösségi oldal fejlesztői nem számoltak vele, hogy egyes nyelvekben egy szó több dologra is utalhat jelen esetben az indonéz földrengés túlélőinek bejegyzéseit illusztrálták lufival és konfettivel.

2018. augusztus 8. 14:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Törléssel fenyegeti a 888-at a Facebook A 888.hu szerkesztőségének állásfoglalása.

A Facebook a frusztrált balliberálisok homokozója Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai odáig süllyedtek, hogy már verseket is cenzúráztatnak. Van olyan olvasónk, akinél végleg betelt a pohár, ezért készített egy animáci...
Ne dőlj be az új Facebook átverésnek! Megtévesztő messenger üzenettel trollkodik valaki, figyelj rá te is!
Leállítják a Google+-t Annak idején ezt szánták a Facebook kihívójának. Lesz helyette más.
Médiatörténeti pillanat: a kormánypárti szóvivő a 888 szerkesztőségében sivalkodik, mert a Facebook törölt egy oldalt Hollik István és G. Fodor Gábor e mögött is Sorost sejti, és cenzúrát kiált. Gulyás Gergely szerint viszont Hollik és G. Fodor nem jó ízlésű ember.
Volner János: Ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani Pénteken kizárták a Jobbik-frakcióból a pártot támadó Volner Jánost, aki egy Facebook-posztban reagált a döntésre. Többek között elutasítja a vádat, hogy a Fidesz érdekeiért dolgozott volna, azt visz...

1,6 milliárd dolláros büntetést zúdíthatnak a Facebook nyakába A Facebook legutóbbi biztonsági botrányának az ára akár 1,6 milliárd dolláros büntetés is lehet.
Tiltja a választást a Facebook Már a választás jogába is beleszól a Facebook. A 888.hu szerkesztősége nemrég két képet osztott meg a közösségi oldalon azzal a címmel, hogy "Tessék Választani". Az egyik képen Emmanuel Macron francia...
Facebook: egyelőre nem találtunk aggasztó jeleket A hétvégi hosszú hallgatás után a Facebook elkezdte újra csöpögtetni az információkat a rendkívül súlyos biztonsági incidenssel kapcsolatban.
Facebook: A külső alkalmazásokhoz nem fértek hozzá a hackerek Múlt héten derült ki, hogy 50 millió felhasználó adataihoz férhettek hozzá a hackerek.
Ennek aztán nem örül Zuckerberg: milliárdos büntetésre számíthat a Facebook A közösségi oldalt ért súlyos kibertámadás miatt az Európai Unió adatvédelmi hatósága 1,63 milliárd dolláros büntetést is kiszabhat a techóriásra.
Zuckerberg jegyzetelhet: 2 milliárdos nyereséggel zárta az első félévet a Mészáros-birodalom ékköve Nem hiába mondta Mészáros Lőrinc másfél éve, hogy ügyesebb, mint a Facebook-alapító Mark Zuckerberg: a Konzum Nyrt felívelésére nehéz más kifejezést találni a gazdasági csodánál.