Nem akarta felengedni a kerekesszékes utast a buszra a metrópótló egyik sofőrje

Azt mondta a mozgáskorlátozott férfinak, hogy hívja fel a BKK-t, és akkor egy speciális busszal elviszik.

2018. augusztus 9. 20:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Rogán a tüntetőkről: A balhé szándéka vezérli őket A propagandaminiszter éppen akkor volt Bayer Zsolt vendége az Echo Tv-ben, amikor vasárnap éjjel a tüntetők odaértek az MTVA székházához.
Mi szívtuk meg pisilni sem tudnak kimenni az MTVA-ban rekedt tévések Ha át is jutnának a biztonsági őrök sorfalán, az ellenzéki képviselők akkor sem tudnák beolvasni a követeléseiket, de a newsroomban rekedt tévések sem fogják már sokáig bírni, hogy nem tudnak kimenni enni, sőt még pisilni sem mondta egy köztévés forrásunk. Kiderült, hogy a teherportán keresztül még reggel is dolgozni indultak stábok, hiszen a tüntetők a főbejáratnál vannak.
Gyurcsány: Kibontakozott az ellenállás A DK elnöke ételt osztott a Blahán, miközben párttársai az MTVA épületében tiltakoznak.
Kövér lecsap: Hónapokig tartó kizárás várhat az ellenzékre A botrányba fulladt szerdai ülésnap miatt hívott össze Kövér László házelnök, aki a létező legszigorúbb büntetést akarta kiszabni. Ez a jelenlegi szabályok szerint 9 ülésnapról kitiltást jelenthet, ami több hónapos fizetésmegvonással jár az ellenzék értelmezése szerint. Élőben tudósítunk a helyszínről.
Hidvéghi: Soros-módszer az újságírók megfélemlítése A Fidesz szerint nem jó, ha politikusok beavatkoznak a szerkesztőségek munkájába.
Soros egyetemi hátországa részt vett az agresszív tüntetések szervezésében Itt az újabb bizonyíték arra, hogy az amerikai milliárdos magyar hálózata régóta készült az akciósorozatra.

Top hírek:
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Gyermekek szenvedtek szánkó-balesetet A gyermekek súlyos sérüléseket szenvedtek
"Másfél óráig feküdtem félig ájultan, kicsekkolva" - újabb történet a rendőri túlkapásokról Az elmúlt napokban számos történetet olvashattunk olyan fiatalokról, akiket olyan tettek elkövetésével vádoltak, amiket állításuk szerint nem követtek el - ráadásul sok esetben olyan emberekről beszélünk, akik ott sem voltak a cselekmények, a tüntetések helyszínén. Ez egy újabb történet.
Orbán adventi fotóján már felsejlik az új munkahelye
Kutyapárt: Rekordnézettsége volt az MTV-nek. Kívülről
Élőben közvetítjük a tüntetést