Négymillió euró kötbért kapott a székesfehérvári önkormányzat

Kifizette a négymillió eurós kötbért a francia Klepierre cég a székesfehérvári önkormányzatnak a Pláza 2 beruházás miatt, amely nem készült el határidőre - közölte a város az MTI-vel csütörtökön.

2018. augusztus 10. 3:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elfogták az alabamai pláza igazi támadóját A rendőrök a hétvégén ismerték el, hogy egy ártatlan fekete férfit lőttek le a helyszínen.

Ezt komolyan gondolták?! Szexelő jegesmedvékkel teremt ünnepi hangulatot a pláza Ezt elég csúnyán benézték. Szerencse, hogy nem lett belőle nagyobb botrány.

Friss hírek
A nap képei: így szuszakolták át magukat a politikusok az MTVA kerítésén Vajon a DK, az MSZP vagy a Jobbik politikusa van a legjobb kondiban?
Szerdától olcsóbb a gázolaj A benzin ára nem változik.
Csökkentik a gázolaj árát szerdán A benzin ára nem változik.
Újabb emeletes vonatokat vett a MÁV 2019 végén tizenegy emeletes vonat állhat forgalomba a váci és a ceglédi vonalakon, 2021-re újabb nyolcat rendelt a MÁV-Start.
A letartóztatás után még nincs új elnöke a Nissannak Egyelőre nem nevez meg új elnököt a Nissan Motor Co. a cég élére - erről döntött a társaság felügyelőbizottsága hétfői ülésén. A Nissan múlt hónapban pénzügyi szabálytalanságok vádjával Japánban...
Közösség épül újító beszerzési vezetőknek Intelligens Beszerzés néven indított rendszeres tartalomszolgáltatást a Facebookon az SAP Ariba csapata.

Hatalmas átalakulás előtt a Campona bevásárlóközpont A megújuló budapesti pláza lesz Magyarország első régiós életmódközpontja.
Véletlenül belefúrtak egy metróalagútba Prágában, egy szerelvény is sérült Egy pláza alapjaihoz végeztek fúrásokat.

Top hírek:
Ki lesz a befutó a kőolaj export versenyen? Az USAk két év múlva több kőolajat exportálhat, mint Oroszország.
Hosszú Katinka 54 ezer dollárt keresett Hosszú Katinka 54 ezer dollárt keresett a kínai Hangcsouban rendezett rövidpályás úszó-világbajnokságon.
Új lehetőség nyílik az ingatlanbefektőknek - a lakbérek is emelkedni fognak? 2019-ben az európai ingatlanszektor várhatóan növekedni fog és új lehetőségeket is biztosít a piaci szereplőknek, a folyamatos lefelé mutató kockázatok ellenére. A CBRE arra számít, hogy a gazdasági növekedés Európában korábbi átlaga felett teljesít 2019-ben és 2020-ban is, bár a közelmúltban napvilágra került gazdasági mutatók a lendület lassulását sugallják.
Durvul a Brexit-vita Egyre indulatosabb viták dúlnak a brit belpolitikában az EU-tagságról szóló esetleges újabb népszavazásról. A fő front Theresa May jelenlegi és Tony Blair volt miniszterelnök között húzódik.
Újabb bizonyíték: a kínai gazdagodás szinte megállíthatatlan Ugyan lassult az új lakások árának emelkedése Kínában novemberben havi összevetésben, a növekedés vége nem látszik.
Az oroszok aggódhatnak keserű pirulát kell lenyelniük Az Egyesült Államok mintegy két év múlva több kőolajat exportálhat, mint Oroszország.