Tikkasztó hőségre és felhőszakadásra is számítsunk

Másodfokú a veszélyjelzés a hőség miatt a teljes keleti országrészben.

2018. augusztus 10. 6:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Morawiecki: Varsó elemzi az Európai Bíróság döntését A varsói kormány elemzi az Európai Bíróság döntését, miszerint fel kellene függeszteni a lengyel legfelsőbb bíróságról szóló törvénynek a bírák nyugdíjkorhatárára vonatkozó előírásait - közölte pénteken Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök
Rákbetegnek adta ki magát egy ausztrál nő, 55 ezer dollárt kalapozott össze, míg rájöttek, hogy kamuzik Oxigénmaszkos, járókeretes képeket töltött fel az Instára, még a haját is lenyírta.
Handó kritikusait akarták lemondatni, de visszafelé sülhet el az akció Újabb bírák csatlakoztak az október elején tartott belső választás miatti tiltakozáshoz.
Szijjártó Péter: Európa érdeke, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatai Ázsiával Magyarország nyitott gazdasággal rendelkező ország, ezért az az érdeke, hogy a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat a lehető legkevesebb jogi, vagy gazdasági akadály nehezítse tette hozzá.
Bucira verték az NFL legszánalmasabb csapatát Kettő percig sem volt kétséges, hogy ki fogja nyerni a csak nevében csütörtök esti rangadót.
Hamilton révbe érhet Austinban

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.