Tikkasztó hőségre és felhőszakadásra is számítsunk

Másodfokú a veszélyjelzés a hőség miatt a teljes keleti országrészben.

2018. augusztus 10. 6:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Voksán Virágot kikészítette, amikor kétszer kellett felkelnie a kisfiához Babája még csak két és fél hónapos.
Hungarian MPs thrown out of public media headquaters by force Breaking news - MPs forcefully ejected from public media where they tried to get ongoing protest's demand read live on air.
A 101 éves Éva kapott egy saját pihenőpadot Sasvári Éva december 11-én ünnepelte 101. születésnapját. Jóbarátja, Csaba egy kis paddal ajándékozta meg a sétái során lepihenni vágyó hölgyet.
Az élet mocska odalenn A regényben megjelenik a ­McCarthy stílusát jelző összes fordulat, közülük is talán a legjellemzőbb, miszerint a mesélés közben olyan hirtelen ránt le az irodalom mélyére, hogy kapkodni kell levegő után.
Kovács Kokó Istvánon számon lehetett volna kérni a köztévé tartalmait Az egykori bokszoló annak a közszolgálati testületnek a tagja, ami a tévét felügyeli.
Változhat a piac, de az Y-generáció által kiharcolt eredmények már nem tűnhetnek el A munkaerő megszerzése és főleg megtartása ma már komoly kihívást jelent minden cég életében. Nem csoda, hogy az irodákat bérbe adó szereplőknek is ez lett mára az egyik legfontosabb feladatuk. Mitől...

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.