Trump veje elismerően beszélt a magyar törekvésekről

Jared Kushner, az amerikai elnök főtanácsadója is méltatta az üldözött keresztényeket segítő Hungary Helps programot, amelyet mintának tekintenek a tengerentúlon, az ügyben pedig elképzelhető amerikai- magyar együttműködés is - mondta el a Heteknek Azbej Tristan, a Miniszterelnökség keresztényüldözés elleni helyettes államtitkára.

2018. augusztus 10. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brüsszel ismét harcba száll a Stop Soros ellen Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára hétfő reggel az M1 reggeli műsorában azt mondta, hogy a magyar kormány minden eszközzel tiltakozni kíván a Velencei Bizottság ál...

Orbán Balázs: a Velencei Bizottság egyértelműen a bevándorlást pártolók oldalára állt A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a Velencei Bizottság jogi tanácsadó profilját politikai nyomásgyakorló karakterre cserélte.
Nemzeti politikává emelkedett a Hungary Helps program A világon is felfigyeltek a magyar programra.
A Miniszterelnökség államtitkára szerint igazi, a tengerentúli egyetemekhez hasonló campusélet alakulhat ki a Ludovikán Vigyázat, amerikás veszély! A CEU kiebrudalása után is maradtak a kormányban hívei az amerikai felsőoktatásnak.
Trump veje tanácsot adott a szaúdi hercegnek az újságírógyilkosság után A NYT szerint Jared Kushner a protokollt felrúgva magánbeszélgeseket folytatott a Hasogdzsi-gyilkosság miatt forró helyzetbe került bin Szalmánnal.
Értékválasztás Helyünk és szerepünk a világban Ismét szakmai hétvégét és továbbképzést szervez a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága Kárpát-medencei magyar egyetemi és főiskolai hallgatóknak.

10,8 milliót fizet Kónya Imre tanácsaiért a Miniszterelnökség Kilenc hónapig segíti a rendszerváltás emlékévének előkészítését.
Két milliárdot költ mexikói templomokra a kormány A templomok újjáépítésére küldenek pénzt a Hungary Helps program keretében.
Nyugaton erősödik az antiszemitizmus a migráció hatására Magyarországon biztonságban gyakorolhatják vallásukat minden felekezet, így a zsidó közösség tagjai is mondta Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára.
Válaszplakát a támadásokra Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték  mondta Kovács Zoltán szerdán Budapesten. A kormányszóvivő a Miniszterelnökség előtt bemutatta azt a kisteherautót...
A magyar állam támogatásával felépített orvoslakásokat adtak át Csíkszeredában Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az átadó ünnepségen méltatta a marosvásárhelyi alapítvány két évtizedes tevékenységét.
Miniszterelnökség: elfogadhatatlan a Székely Mikó Kollégium államosítása Megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága a román legfelsőbb bíróság ítéletét, mellyel jóváhagyták a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium ...