Trump veje elismerően beszélt a magyar törekvésekről

Jared Kushner, az amerikai elnök főtanácsadója is méltatta az üldözött keresztényeket segítő Hungary Helps programot, amelyet mintának tekintenek a tengerentúlon, az ügyben pedig elképzelhető amerikai- magyar együttműködés is - mondta el a Heteknek Azbej Tristan, a Miniszterelnökség keresztényüldözés elleni helyettes államtitkára.

2018. augusztus 10. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Akit a fideszes holdudvar "jósága" elvarázsolt "Amíg a jelenlegi miniszterelnök az ország építésén dolgozik, én boldog leszek, ha ezt a munkáját segíthetem" - így gondolkodik a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára. Orbán Balázs...

Kiállításon mutatják be a határon túli magyar műemlékek restaurálását A kiállítás augusztus 7-től a Miniszterelnökség örökségvédelmi ügyekért felelős helyettes államtitkárságának épületében tekinthető meg.
Ukrajna ellenséget lát abban, akitől a segítséget kapja A Miniszterelnökség felháborodott a durva támadáson.
Golyóálló mellényben kutatta a migrációt a Miniszterelnökség államtitkára Nem kellett belépnie a Fideszbe, de így is sok támogatást kapott a párt holdudvarától. És ezer év alatt sem találná ki Orbán Balázs hobbiját!
150 milliárdos büntetést szabhat ki Brüsszel a szabálytalan közbeszerzések miatt Az ellenőrzést még a Lázár János vezette Miniszterelnökség engedte át egy konzorciumnak.

Tuzson Bence: a kormány csökkenteni fogja az intézendő ügyek számát Egy munkacsoport egyenként áttekinti a Magyarországon létező 2200 ügytípust mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.
Jövőre elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot Jövőre 135 milliárd forintot fordítanak az összesen 3500 milliárdos Modern városok programra, és megkezdődik a Modern falvak program végrehajtása is - jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és s...
Soltész: ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása A jövő évi költségvetésben is nő a magyarországi nemzetiségek támogatása; az erre a célra fordított összeg a 2010-es kormányváltás óta több mint négyszeresére emelkedik – közölte a Miniszter...
Elgurult a gyógyszer a szoci képviselőnél Bocsánatkérésre szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőt hétfői parlamenti, csernobili atomkatasztrófát érintő kijelentései miatt Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára.
Mobil kormányablakként szolgáló kisbusz Vas megyében Tuzson Bence: a polgárok bizalma és biztonsága a legfontosabb A legfontosabb értékek közé tartozik napjainkban az állampolgárok biztonsága és bizalma - hangoztatta a Miniszterelnökség közszo...
Kormányzati támogatással megújult a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára az avatáson kiemelte: mind kereszténységünk, mind magyarságunk a hit és az egyházak segítségével tud megmaradni.