Trump veje elismerően beszélt a magyar törekvésekről

Jared Kushner, az amerikai elnök főtanácsadója is méltatta az üldözött keresztényeket segítő Hungary Helps programot, amelyet mintának tekintenek a tengerentúlon, az ügyben pedig elképzelhető amerikai- magyar együttműködés is - mondta el a Heteknek Azbej Tristan, a Miniszterelnökség keresztényüldözés elleni helyettes államtitkára.

2018. augusztus 10. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Miniszterelnökség 310 milliót küld a szíriai és libanoni reformátusoknak Segítik az üldözött, közel-keleti keresztényeket.

4,7 milliárddal támogatta a kormány az üldözött keresztényeket szerte a világban Mesterházy Attila képviselő kérdezett arról, tételesen mire megy az új államtitkárság büdzséje. Hungary helps.
Újra meghirdeti a Miniszterelnökség a Miénk a város! című játékát Újra meghirdeti a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a Miénk a város! című játékát, amelynek a család az idei témája.
Az amerikai titkosszolgálatok tudták, hogy Szaúd-Arábia el akarja fogni Hasogdzsit A nagy kérdés, hogy figyelmeztették-e erre a rendszerkritikus szaúdi újságírót. A még nagyobb kérdés, hogy befolyásolhatta-e döntésüket Trump veje, Jared Kushner zavarba ejtően bizalmas viszonya a sza...
Kétértelmű választ adott a miniszterelnökség arra, hogy ajánlott-e Orbán kétmilliárdot egy tenisztornáért Felmerült, hogy milliárdokat fizetne Orbán a genfi tenisztorna jogaiért, az erre vonatkozó kérdésre a miniszterelnökség azonban csak annyit közölt: Orbán nem találkozott Tiriac-kal.
Magyarország megtámadta az EU döntését - Bírósághoz fordult a kiküldetési szabályok miatt A magyar kormány az Európai Unió Bíróságához benyújtott megsemmisítési keresetével megtámadta a kiküldetési irányelv 2018. július 9-én kihirdetett módosítását - közölte a Miniszterelnökség....

Még egy hétig lehet jelentkezni a Szász Pál tanulmányi ösztöndíjra Még egy hétig lehet jelentkezni a külhoni magyar jogászhallgatók számára a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága által meghirdetett Szász Pál tanulmányi ösztöndíjra.
Orbán migrációellenes programja a valóságban: álommeló Heltainak és pár szívesség az egyháznak Magyarország nem a problémát engedi be, hanem a segítséget viszi el azoknak, akik erre rászorulnak így magyarázta el másfél éve Orbán Viktor a Hungary Helps alatt futó kormányzati programot. A proje...
A Miniszterelnökség tilthatta le egy festmény bécsi kiállítását Egy Pieter Bruegel-képről van szó, amelyet az utolsó pillanatban nem engedtek ki Bécsbe egy tulajdonosi jogvita miatt.
Nem készülnek el a sportlétesítmények a Maccabi játékokig, de az MTK Sportvárosa így is épülhet A játékokat a "már meglévő, világszínvonalú budapesti sportlétesítményekben" rendezik meg a Miniszterelnökség szerint, a tervezett MTK Sportváros versenyközpontot a klub állami támogatásból ettől füg...
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői ...
Akkor sem engedünk a kultúránkból, ha ezért ultranacionalistának tartanak minket Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton, Dombóváron, a Fidesz és a Civil Összefogás Fórum családi napján tartott beszédet.