Úgy rajzanak az Atlanti-óceánon az orosz és kínai hadihajók, hogy az amerikaiak felélesztették a 2. flottát

A kínai hadihajók megjelenése a meglepőbb, de az orosz tengeralattjárók aktivitása az aggasztóbb.

2018. augusztus 10. 13:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Videó: Baleset történt, az Atlanti-óceánba zuhant a SpaceX rakétája Az eredeti tervek szerint a Capa Canaveral bázis egyik pontján kellett volna landolnia a Falcon 9-es rakétának, ehelyett viszont a vízbe zuhant.

Szellemmé vált a hajó minden utasa A Mary Celeste kilenc napig sodródott az Atlanti-óceánon magára hagyatva, mikor rátaláltak. A 10 fős személyzet, köztük a kapitány felesége és kétéves kislány örökre eltűnt.
A magyar-amerikai szövetség erősítéséthangsúlyozta az Atlanti Tanács alelnöke A Magyar Amerikai Koalíció (HAC) immár huszonhetedik alkalommal rendezte meg szokásos ünnepi díszvacsoráját, amelynek mindig a washingtoni magyar nagykövetség ad otthont.
Hordóban akarják áthajózni az Atlanti-óceánt Egy volt francia katona a szél és a hullámok segítségével, minden külső beavatkozás nélkül akar átkelni az óceánon.
Megtalálták az egy éve elsüllyedt argentin tengeralattjárót A San Juan 907 méter mélyen hever az Atlanti-óceán fenekén.

Az argentin haditengerészet megtalálta az egy éve eltűnt tengeralattjáróját 800 méter mélyen fekszik az Atlanti-óceánban, a fedélzeten a 44 fős legénység holttesteivel.
Szijjártó Péter: Magyarország támogatja az európai védelem megerősítését Hazánk NATO-tagként fontosnak tartja az európai védelmi rendszer és az észak-atlanti katonai szövetség közötti párhuzamok kiküszöbölését mondta a külügyminiszter.
A Nyugat nem ismeri el a kelet-ukrajnai szakadárok választását A NATO nem ismeri el a kelet-ukrajnai szakadár donyecki és luhanszki népköztársaságokban vasárnap tartott elnök- és parlamenti választások eredményeit - közölte az észak-atlanti katonai szövetség.
Hatalmas cápakeltetőre bukkantak az Atlanti-óceánban A cápakeltetőt az Atlanti-óceánban, mintegy 320 kilométerre Írországtól nyugatra, hidegvízű korallzátonyok térségében azonosították. A szakemberek szerint ez a legnagyobb cápakeltető ír tengeri terüle...
Ne menj el! Így marasztalja a kis királypingvin a fotóst  videó Egy Mike Way nevű fotós épp csak letérdelt egy nagylétszámú királypingvincsapat mellé, hogy lefotózza őket, amikor az egyik bátor apróság előlépett a tömegből, és alaposan megvizsgálta a férfit. ...