Úgy rajzanak az Atlanti-óceánon az orosz és kínai hadihajók, hogy az amerikaiak felélesztették a 2. flottát

A kínai hadihajók megjelenése a meglepőbb, de az orosz tengeralattjárók aktivitása az aggasztóbb.

2018. augusztus 10. 13:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Három rekordot is beállított a világot körberepülő amerikai tinédzser Három rekordot is beállított egy amerikai tinédzser, aki 18 évesen a legfiatalabbként repülte egyedül körbe a Földet és kelt át az Atlanti- és a Csendes-óceánon.

Totális diplomáciai háborúvá fajulhat a magyar-ukrán szembenállás, jönnek az áldozatok Folyamatosan durvul a magyar-ukrán szembenállás, szinte naponta nyílnak az újabb frontvonalak. Ukrajna hazaárulás vádjával indított eljárást a magyar állampolgárságot is megszerző magyarok egy része ...
A tengervíz felmelegedése fokozta a tavalyi hurrikánok erejét Az Atlanti-óceán melegedésének számlájára írható a tavalyi szokatlanul sok, nagy erejű hurrikán, köztük a Harvey, az Irma és a Maria állapította meg egy új tanulmány.

Négy éves csúcsnál az olaj ára, rakétát játszik a Konzum A Brent olaj az iráni szankciók várható megújítása miatt négy éves csúcs közelében van 80 dollár felett, az aranybányák egy fúzió miatt száguldanak. A BUX stagnált ugyan, de ez jó eredmény, mert az At...
Ki fog törni a Katla vulkán Megbénulhat az Atlanti-óceán teljes északi térségének légiközlekedése.
Cápatámadás áldozata lett egy szörfös a massachusetts-i partoknál Több mint 80 év után először történt halálos cápatámadás az Atlanti-óceán massachusetts-i partvidékén, egy szörfös vesztette életét szombaton.