Rendőröknek kellett megmenteniük egy német férfit, akit egy bébimókus üldözött

Az országban, ami 76 éve még Sztálingrádot ostromolta Európa legfélelmetesebb hadseregével, ma egy bébimókustól kellett megmenteni egy férfit.

2018. augusztus 10. 14:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét Kozák Danuta lett az év női kajakosa Az ötszörös olimpiai bajnok klasszis szülés utáni visszatérő évében három világbajnoki- és két európa-bajnoki aranyérmet gyűjtött be.

A Besiktas elküldte sztárjátékosát Túl sok sérülés hátráltatta az Európa-bajnokot, inkább megköszönték neki az eddigieket.
Európában légüres tér jött létre ahová özönlik egy erősebb nép A muszlimok célja világos, Európa iszlamizálására törekszenek, melyre a hitük kötelezi őket húzta alá Márfi Gyula veszprémi érsek.
Veszprém nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címet A város polgármestere szerint komoly társadalmi támogatottságot sikerült építeni a program köré.
2023-ban Veszprém lehet Európa Kulturális Fővárosa Veszprém pályázatát támogatja az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre a projekt független nemzetközi szakértői testülete, amelynek döntését pénteken jelentették be Budapesten
Gulácsiék és a Milan is kiesett az Európa-ligából A németek nem tudták legyőzni otthon a csoport utolsó helyén végző Rosenborgot.

Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 6. kör eredményei és gólszerzői Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 6. kör eredményei és gólszerzői hir Európa Liga eredmény MOL Vidi FC foci top téma panu...
Varga Judit: a polgárokat leginkább a biztonság kérdése foglalkoztatja A magyar nemzeti konzultáció üzenete, hogy a polgárokat Európa jövője kapcsán leginkább a biztonság és az identitás kérdése foglalkoztatja.
Pépesre verték a dánokat, megvan az első Eb-elődöntős Az oroszok nem irgalmaztak, hengerelve jutottak a legjobb négy csapat közé a kézilabda Európa-bajnokságon.
Ugrásszerűen nő a migránsokat kibocsátó országok népessége A jövőben Európa lehet a bevándorlók elsődleges célpontja.
Echo Tv: A Mikulás fűtött sátorban várja a családokat a kisvasút felcsúti állomásán Egy kis ékszerdoboz Európa szívében.
Nagy pofon a címvédőtől Elmaradt a bravúr, a magyar női kézilabda-válogatott nem tudta megismételni a spanyolok elleni szenzációs teljesítményét Norvégia ellen a franciaországi Európa-bajnokságon.