Újra kitört az ebola Kongóban, már tízen meghaltak

További 27 halálesetnél is vizsgálják, hogy nem ebola okozta-e.

2018. augusztus 10. 15:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újra itt az ebola, egy ENSZ-alkalmazott is megfertőződött Pánik Kongóban: a segítők is veszélyben, mert azt hiszik, ők terjesztik a halálos vírust.

A kubai siker után Kongóban és Bolíviában már kudarcot vallott Che Guevara Che Guevara argentin forradalmárt, gerillavezért, a kubai forradalom egyik vezetőjét, egy nemzedék (sokak szerint hamis) bálványát 51 éve, 1967. október 9-én végezték ki Bolíviában. Guevara 1960-ban k...
Lángra lobbant ütközés után egy tartálykocsi Kongóban, sokan meghaltak Belerohant egy teherautóba, majd a környéket elborította a tűz.
Terjed az ebola, abba kell hagyni a háborút Az ENSZ BT szerint a vírus gyorsan terjed Kongóban, az országhatárokra sincs tekintettel, ezért a térség stabilitását is alááshatja.

Már Juhász Rolandnak is sok, hogy kong az ürességtől a felcsúti stadion A rutinos védő szomorú, hogy néhány nézőt érdekel csak a magyar bajnok.
Emelkedett Florence halálos áldozatainak száma Hong Kong mellett éri el a kínai partokat a Mankut tájfun.
Az egyik legjobb hely a kínai negyedben: Monori Center, Hong Kong Büfé - Gang Shi Cha Canting
NES kontrollereket kap a Switch Úgy látszik nem csak a játékok terén kapta el a retro lázat a Nintendo Switch; a NES játékok mellé érkezik egy NES dizájnnal ellátott kontroller is, hogy még inkább autentikus élményt nyújtson a Donke...