A Földközi-tenger fenekén tárolta a hasist egy spanyol banda

Lehorgonyozták a hasist a tengerfenéken, majd GPS-koordináták alapján találták meg újra.

2018. augusztus 10. 15:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiteszörfösök őrzik a Földközi-tenger bejáratát Spanyolország délnyugati csücskében a strandon ilyenkor senki nem strandol, hanem sárkányszörfözik. Lefotóztuk őket.

Migránsokat fogtak a spanyol hatóságok a Földközi-tengeren 2018-ra Spanyolország vált a menekültek és a migránsok első számú úti céljává.
Édenek a vadonban: Törökországban bemutatták a Wild Edens dokumentumfilm-sorozat új részét A Wild Edens dokumentumfilm-sorozat Törökországról szóló új részének premierjét Ankarában tartották. A klímaváltozás lehetséges következményeire figyelmeztető sorozat második része Törökország növény-...
Humanitárius szövetséget hozott létre három nemzetközi civil szervezet Humanitárius szövetséget hozott létre a földközi-tengeri életmentésre három civil szervezet, a spanyol Proactiva Open Arms, a német Sea-Watch, és az olasz Mediterranea - jelentették be az érintett...

Tüntetők fogadták a kancellárt Nem szabad magára hagyni Görögországot, Olaszországot és Spanyolországot a Földközi-tengeren átívelő migrációs útvonalon hozzájuk érkező emberekkel jelentette ki Angela Merkel.
Angela megint orbánozott egyet Merkel: nem szabad magára hagyni Görögországot, Olaszországot és Spanyolországot Nem szabad magára hagyni Görögországot, Olaszországot és Spanyolországot a Földközi-tengeren átívelő migrác...
A líbiai parti őrség több száz migránst fogott el a Földközi-tengeren A fekete-afrikai és arab migránsok Európába akartak jönni. Túlnyomó többségük férfi volt.
Százötven migránst mentettek ki Málta partjainál Málta partjainál 149 illegális bevándorlót mentettek ki kedden a Földközi-tengeren közölte a szigetország hadserege.