Iponnal lett bronzérmes a magyar dzsúdós a budapesti Grand Prix-n

Karakas Hedvigé a nyitónap legjobb magyar eredménye.

2018. augusztus 10. 18:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Változik a bukással célba érők értékelése A Grand Prix Commission idei utolsó ülésén több apróbb szabálymódosítást elfogadtak, amelyek közül a legérdekesebb, hogy immár nem kell együtt célba érnie a versenyzőnek és a motornak.

Friss hírek
Az Öt Szem kémszövetség már a nyáron megállapodott, hogy megállítják a Huaweit Egyetértettek, hogy a kínai cég nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért meg kell fékezni.
Faanyag-kereskedőket ellenőrzött a Nébih - Ez lett az eredmény Felszínesen feleltek csak meg a szabályoknak.
Egy hely, ahol mindig fázni fogsz: Ez Magyarország leghidegebb települése! Itt télen és nyáron is elkél a vastag ruha.
Az amerikai erők légicsapásokkal megöltek sok iszlamista terroristát Az Afrikában állomásozó amerikai erők hat légicsapásban megölték Szomália déli részén az al-Shabaab iszlamista szervezet 62 fegyveresét a hét végén.
Voksán Virágot kikészítette, amikor kétszer kellett felkelnie a kisfiához Babája még csak két és fél hónapos.
A szánkók után most éppen magát égette az ellenzék Kunhalmi Ágnes az ajtónak rohant, Hadházy Ákos a földön fetrengett, Szél Bernadett pedig úgy rohant ki az MTVA épületéből, mintha épp véget ért volna az Ozora.

Egy 15 éves motoros Grand Prix-győzelemmel sokkolt A török Can Öncü élete első Moto3-as futamán nyert, ő minden idők legfiatalabb nyertese.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.