A nap legfontosabb hírei 2018.08.10.

Betiltanák a genderszakot Magyarországon, megszólalt a leváltott debreceni igazgató, nem kap pénzt a 2rule reklámozásáért az MTVA. Ez történt pénteken.

2018. augusztus 10. 19:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A DK feljelentette a biztonsági szolgálatot Feljelentést tesznek az MTVA biztonsági őrei ellen.

Visszatértek a tüntetők a tévészékházhoz, de lecsengett a demonstráció Miután tettek egy kört, érintve a propagandasajtó több szerkesztőségét, újra az MTVA székháznál tiltakoztak. Nem voltak már sokan, aztán hamar megtizedelődtek az éjszakai fagyban.   
Szél: "Minden ellenzéki képviselő jöjjön az MTVA székházhoz, mert most itt van dolga!" Másfél órával azután, hogy bementek az MTVA-székházba beolvasni a tüntetők petícióját, az ellenzéki képviselők küldöttsége kijött, hogy megnyugtassa a tömeget és elmondják, mire jutottak.
Egész Magyarország tüntetésektől lesz hangos vasárnap Legalább hét városban lesznek megmozdulások.
Bezárt a Fáma étterem, vagyis nem, vagyis de, csak nem úgy Huszár Krisztián séf mindenesetre otthagyta a helyet, mert Magyarországon egyelőre nem működik az ilyen étteremkoncepció.
A második középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva különleges évada A második középdöntővel folytatódik pénteken a Fölszállott a páva különleges évada, A Döntők Döntője a Duna Televízióban tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Os...

Bakondi György: hazánkban szilárd a belbiztonsági helyzet A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint Magyarország azáltal, hogy útját állta a tömeges migrációnak, szerencsés helyzetbe került.
Tovább élhetsz, ha leolvadnak rólad a fölösleges kilók A felnőtt magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, ezzel az eredménnyel 2018-ban Magyarország volt a világ negyedik legelhízottabb országa. A fölösleges kilók nem csak esztétikai prob...
Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködé...
Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket Blinken ex-nagykövet olvasói levélben erősítette meg: a magyar kormányok nem tartják be a washingtoni megállapodást.
Futhatunk a pénzünk után: hol van a legtöbb renitens az országban? Jó hír, hogy javult a fizetési hajlandóság Magyarországon az elmúlt hónapokban. Az iparágakat tekintve is látható a kedvező folyamat, ám voltak renitensek: a krónikusan rosszul teljesítő építőipar idé...
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.