Sziget okosban: hogyan spórolhatunk a fesztiválon?

Kiperkálta a borsos belépőjegyet a Szigetre, és már nincs kedve ételre is ennyit költeni? Megmondjuk, mit tehet.

2018. augusztus 10. 20:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Felfüggesztették a kutatást a világ legelszigeteltebb törzse által megölt amerikai holtteste után Egyrészt rizikós lenne belépni a szigetre, másrészt veszélybe sodornák az őslakosok életét.

Hátborzongató: Tiltott szigetre lépett, senki sem találja a férfit! Az ellenséges lakók miatt tilos megközelíteni még a vizeket is.
Megbocsátott a misszionárius családja a gyilkos törzsnek John Allen Chau szabad akaratából merészkedett a szigetre, nem kellene másoknak bűnhődnie, írják.
Survivor: A győztes Dávid már jövőre visszamenne a szigetre Tanácsokat osztott azoknak, akik jövőre indulnának a műsorban.

Tiltott szigetre utazott egy amerikai turista a helyiek megölték A lakosok többnyire nyílzáporral és dárdákkal fogadják az idegeneket.
Megtalálták Atlantiszt? Megtalálták Atlantiszt ezt állítják brit történészek, akik Dél-Spanyolországban bukkantak arra a szigetre, amit a legenda szerint egy hatalmas szökőár pusztított el időszámításunk előtt 1500 évvel. ...
Ez volt Aurelio első dolga, miután megérkezett Máltára Nézd meg, milyen hangulatban érkeztek A legbátrabb páros második évadának versenyzői a szigetre.
Elhagyta a szerencséje, ezért lakatlan szigetre költözött: már 20 éve ott él a férfi Egy lakatlan sziget sokkal szebb és jobb hely számára bármi másnál.
Szögeczki Ágiék megható talizmánnal érkeztek a szigetre A videóból kiderül, milyen kabalát hoztak magukkal Máltára a szerelmesek.