Szettelőnyből kaptak ki Babosék

Simán hozták az első játszmát, de végül nem jutottak a négy közé.

2018. augusztus 10. 20:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Senki nem kíváncsi Peter Jackson új fantasyjére Hatalmas bukásnak ígérkezik a Ragadozó városok.
Így készül a karácsonyra Solti Ádám, a Hófehérke Musical hercege Solti Ádám és kedvese idén a szokottnál korábban, már november végén elkezdték a karácsonyi készülődést. Ádám nagy izgalommal várja az ünnepi pillanatokat, és természetesen a Hófehérke Musical december végi előadásait is, amelyben Katona Klaudia oldalán alakítja a jóképű herceget. (x)
Egy köztévés vágó leült beszélgetni az ellenzékiekkel, sok sikert kívánt a képviselőknek Csupa meglepetés az élet, jegyezte meg a szocialista Varju László.
28 éve volt olyan gyenge az MU, mint most, José Mourinho alatt Akkor bizonyos Sir Alex Ferguson volt az edző, és a mélypontot feltámadás és hat bajnoki cím követte. Kérdés, a portugál menedzser kap-e lehetőséget a folytatásra?
Meg fog lepődni, de ez az autó most a legjobb vétel Európában Váratlan eredmény született.
Hunor Kelemen candidează pentru un nou mandat de preşedinte al UDMR Cluj-Napoca, luni, 17 decembrie 2018 (MTI) - Hunor Kelemen candidează pentru un nou mandat de preşedinte al UDMR - a transmis cotidianul transilvănean Krónika, în ediţia sa online.

Bojkottálják a hazai versenyeket Babosék Továbbra sincs békülés két élteniszezőnk, Babos Tímea és Fucsovics Márton, valamint a Magyar Tenisz Szövetség között, és ez a játékosok jövő évi versenyprogramjára is hatással van.  A Nemzeti Sport...

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.