Még hónapokba telik, mire Tomori újra játszhat

A Győri Audi ETO KC orvosa adott helyzetjelentést a sérültekről. Vannak páran.

2018. augusztus 13. 8:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A következő tanévben elindulhat a kadétképzés a kiskunmajsai Tomori-gimnáziumban A kezdeményezés a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program része, komoly az érdeklődés iránta, számos iskola csatlakozott már a programhoz tudatta Simicskó István.

Friss hírek
Bámulatos látvány egy rakétafellövés az űrből
Jön az első hivatalos magyar esportverseny Vasárnap tartják, az új FIFA 19-cel lehet játszani.
A sajtószabadságot vitatják Ausztriában A Falter heti hírmagazin a szabadságpárti (FPÖ) politikus vezette tárca cenzúrarendeletéről cikkezett kedden a belügyminisztérium egy kiszivárgott levele nyomán.
Lady Gaga 3 másodperc alatt mutatta meg, hogy nincs nála tehetségesebb élőlény Ezt minden iskolában tanítani kellene!
Most már gyorsan kiderül, hogy a Brexit siratóünnep vagy vidám lakodalom Az Úr: Arthur, britek királya! Te és a kerekasztal lovagjai feladatot kaptok, hogy példát mutassatok e sötét korszakban. Arthur: Isteni ötlet, Uram! Az Úr: Persze hogy az, te ostoba. Figyelj...
Újra lesz Három kívánság Dévényi Tiborral Az egyik országos rádióadón tér vissza a legendás műsor.

Gyászol a győri kézilabda társadalom A Győri Audi ETO KC saját halottjának tekinti.
Komoly változás lesz az ETO KC-nál Új vezetőedzővel és átalakult kerettel vág neki a következő idénynek a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. ...

Top hírek:
Ismét kikapott nemezisétől Dárdai Pál Az eddig veretlen Hertha 3-1-re kikapott Brémában, Dárdai Palkó 64 percet kapott.
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.
Viktor Orbán: industria farmaceutică este motor al creşterii economiei ungare Szolnok, marţi, 25 septembrie 2018 (MTI) - Industria farmaceutică este motor al creşterii economice ungare şi domeniul cel mai inovator, scopul este creşterea acesteia şi în viitor, astfel încât ponderea din produsul intern brut să crească de la nivelul actual de 6% la 8% - a declarat marţi, prim-ministrul Viktor Orbán, la inaugurarea unei noi clădiri din Szolnok a fabricii de produse farmaceutice cu capital ungar "Béres Gyógyszergyár Zrt.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Európa legszuperebb folyópartja lehetne a Római, de a fővárost csak a gát érdekli Nem épült, és egyhamar nem is épül mobilgát a Rómain, a fővárosi vezetés pedig láthatóan nem foglalkozik az egyre nyilvánvalóbb igénnyel, amelyet a városlakók formálnak a város egyik utolsó természetes folyóparti szakaszának birtokba vételére. A helyi civil közösség úgy döntött, maguk veszik kezükbe a Római-part sorsát.
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.