Az utolsó pillanatban mondták vissza az LMP-s újság plakáthelyeit

Az Ungár Péter többségi tulajdonában álló lapot az LMP-sek szerint politikai okokból nem engedték hirdetni, az érintett vállalkozó pedig azt is tagadja, hogy egyáltalán próbálták volna.

2018. augusztus 17. 21:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A CEU miatt tüntetnek az ifjú LMP-sek Ungár Péter és Puzsér Róbert is felszólal az egyetem távozása ellen szervezett demonstráción. Kövesse élőben!

Ungár Péter: Akik kívülről támadnak, azoknak akkor sem tudnék megfelelni, ha személyesen váltanám le Orbán Viktort Ungár szerint az LMP azért kormányozhatatlan, mert az alapszabályát filozófusok és virágmezőn rohangáló hippik írták.
Ungár Péter: Nem lehet mindent a Fideszre fogni Édesanyám fia vagyok, harcolok a végsőkig, mondta az LMP-s politikus, aki ismét a Jobbikkal való összefogás mellett érvelt.

Ungár Péter kihagyja az LMP tisztújító kongresszusát
Október 23-a: Puzsér szólal fel az LMP tüntetésén Miután Ungár Péter megírta, Puzsérral húzná ki az LMP-t a gödörből, a megmondóember október 23-án az LMP színpadára is áll.
Kormányinfó: Ungár Péter lapja bejutott, a Magyar Hang nem Orbán "Sosem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk a kritikus hangokat" Viktor kormánya tájékoztatja a sajtót. Már azokat a képviselőit, amelyeket beengedik a kormányinfóra. Az egykori Magyar Nemzet...