Az utolsó pillanatban mondták vissza az LMP-s újság plakáthelyeit

Az Ungár Péter többségi tulajdonában álló lapot az LMP-sek szerint politikai okokból nem engedték hirdetni, az érintett vállalkozó pedig azt is tagadja, hogy egyáltalán próbálták volna.

2018. augusztus 17. 21:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újonc képviselők csapnak össze a parlamenti idénynyitó előtt Az Ungár Péter versus Böröcz László elnevezésű eseményen a fiatalok helyzete a téma.

A Sargentini-jelentés bosszú Egymásnak ellentétesen nyilatkoznak LMP-s politikusok azzal kapcsolatban, hogyan foglalnak állást a Magyarországot támadó Sargentini-jelentéssel kapcsolatban. Ungár Péter több hibát is talált a jelent...
Morzsolódik az LMP "Az Európai Unió a migrációs problémát félrekezelte és az illegális migráció veszélyt jelent. " - Ungár Péter LMP-s politikus mondta egy, az ATV-nek adott interjújában. Egy szakértő szerint a párt kép...
Még nem tudja a magyar kormány, hogy mit tenne, ha megállapodás nélkül lesz Brexit Elég konkrét kérdésekre kapott elég semmitmondó válaszokat Ungár Péter LMP-s politikus.

Ungár szerint semmire sem jó az Orbán-fóbiás ellenzéki politika Ungár Péter szerint végre nem arról kellene beszélni, hogy ki-kivel, ki-kivel ne fogjon össze, hanem az ellenzéknek végre tartalmi dolgokról kellene egyeztetnie.
Ungár Péter: A cikkem nem jelent közeledést a Fideszhez Csak vitaindítónak szánta írását az LMP-s politikus, amelyben alaposan kiosztotta az ellenzéket, illetve megírta, hogy migrációügyben nem szégyen egyetérteni a Fidesszel.
Miután a magyar állam éheztetni kezdte a külföldieket, Ungár Péter megírta, hogy nem szégyen migrációügyben egyetérteni a Fidesszel Váratlanokat húzó új ellenzéket szeretne a médiatulajdonos-képviselő. A Fidesznél is fideszebb LMP koncepciója talán némileg váratlan, de elég kevéssé ellenzéki.
Nem hajlandók a kormányfüggetlen lap plakátjait kiragasztani Szombathelyen Az LMP-s Ungár Péter lapja próbálna hirdetni, de az ezzel megbízott vállalkozó azt mondta, inkább nem akarja megütni a bokáját.