Eltűnhetett a szomszéd is

 Újabb rejtélyes eltűnés. Egy tűz után nyoma veszett annak a férfinak a szomszédja, akit az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsítanak.

2018. augusztus 19. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatalmas titkot árult el Hermione Grangerről J.K. Rowling Bár Harry Potter történtét már évekkel ezelőtt lezárta az írónő, nap, mint nap újabb teóriák születnek a neten a rajongók között. Kíváncsi vagy, melyik a legújabb?

Újabb medvetámadás Romániában Medve támadt egy férfira szerda délután a székelyföldi Csíkkarcfalván - közölte az Agerpres hírügynökség, a Hargita megyei önkormányzat közleményére hivatkozva.
Silver Chains - újabb horror készül borzolni az idegeinket Az Unreal Engine 4 segít, hogy még jobban telepakoljuk a gatyót.
Tíz étel, amely kiválthatja a migrént A migrénes fejfájás az érintettek beszámolói szerint szörnyű állapot, és sokan attól is szenvednek, hogy megszállottan keresik a módszert egy újabb roham elkerülésére. A migrén kiváltó okai között ott...
Drakula musical 2018-ban Budapesten a Kincsem Parkban - Jegyek itt! Jonathan Harker, az ifjú angol ügyvéd azért utazik a Kárpátok közé, a hátborzongató várkastélyba, hogy nyélbe üsse Drakula londoni ingatlanvásárlásait. Még nem sejti, hogy miféle szörnyűséget szabadí...
Davis Kupa - Újabb fordítás, ezúttal párosban A vasárnapi zárónapon 13 órától Valkusz Máté száll szembe Jiri Veselyvel, majd Piros Zsombor következik Lukas Rosollal.

Davis Kupa - a második meccset már nem nyertük meg Piros Zsombor sikere után elmaradt az újabb diadal.
Leomlott egy sziklafal Zakynthos egyik strandján: Többen megsérültek A természet újabb csapást mért Görögországra.
Macskán egyensúlyozott dobókockák és mérhetetlen fánkzabálás - ezek 2019 leghülyébb rekordjai Megjelent a Guinness Rekordok 2019-es kiadása, melyben újabbnál újabb, elképesztő és bizarr rekord került bemutatásra - ezekből válogattunk párat. A legtöbb testmódosítás - Rolf Bucholz 516 piercin...
Együtt ünnepelték az etióp újévet Etiópia és Eritrea vezetői Etiópia és Eritrea vezetői hivatalosan újranyitottak több határátkelőt kedden a két ország között, újabb hangsúlyt adva ezzel a júliusban megindult gyors megbékélési folyamatnak.
Újabb csúcstalálkozóra készül Trump és Kim Dzsongun Az észak-koreai vezető kérte az újabb találkozót.
Újabb időközi választást húzott be a Fidesz Berecz Jánost, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották polgármesternek a vasárnap megtartott időközi önkormányzati választáson a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn - közölte a település aljegyz...