Eltűnhetett a szomszéd is

 Újabb rejtélyes eltűnés. Egy tűz után nyoma veszett annak a férfinak a szomszédja, akit az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsítanak.

2018. augusztus 19. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb veszteség éri Barbarát? - Kedd 19.50 Pongrácz szembesíti Rolandot azzal, amit Konrádról megtudott. Barbarát olyan ember hagyja cserben akire nem számított, Szlávik pedig új esélyt kaphat, hogy felgöngyölítse az ügyet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.
Újabb áldozatai vannak az ítéletidőnek Olaszországban Az éjszaka Szicília szigetén pusztítottak áradások.
Kingdom Hearts III - Aranyhaj a középpontban Az olaszországi Lucca városában megtartott Comics & Games 2018 rendezvény során a Square Enix egy újabb előzetest tett közzé a Kingdom Hearts III-ról, melyben a főszerepet Aranyhaj és az ő különleges ...
Itt az újabb botrány, kivételezhettek a Manchester Cityvel és a PSG-vel A FIFA jelenlegi elnöke még az UEFA élén engedhetett a két óriásnak.
Újabb érdekes részletre derült fény a Hasogdzsi-ügyben A The Washington Post szerint a szaúdi trónörökös amerikai tanácsadókat győzködött, hogy Hasogdzsi veszélyes iszlamista.

Legalább egy évnek kell eltelnie a szülés és az újabb várandóság között Legalább egy évnek kell eltelnie a szülés és egy újabb várandóság között egy kanadai tanulmány szerint.
Migránsok tömegének újabb inváziója elé néz Amerika Egy második migranskaraván is tart Mexikóban az Egyesült Államok felé.
Újabb magyar sikersportágat rázhat meg komoly botrány Költségvetési problémák miatt lehet bonyodalom.
Újabb győzelmével élre állt a Fradi
Ezt a sztárcsapatot rázhatja gatyába Wenger Újabb európai elitbajnokságban teheti le a névjegyét.
Badár Tomi kiderítette, milyen szoros a kapcsolat Ördög Nóra és Tilla között Újabb trükkel lepte meg a Csak show és más semmi zsűritagjait Badár Tamás a harmadik élő show-ban, ráadásul ezúttal Ördög Nórát is bevonta.