Trágárul mocskolódott az alelnök

Minősíthetetlen stílusban gyalázta a magyar kormányt hónapok óta a Los Angeles-i Magyar Ház alelnöke. Ezért az ottani főkonzul levélben kérte az alelnököt, hogy hagyja abba a trágár mocskolódást, de a ház elnöke megvédte a helyettesét. Szakértők szerint a Magyar Ház eddig politikamentes volt, de most megosztotta a helyi magyarokat is, pedig a feladata éppen a közösség összefogása .

2018. augusztus 19. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Shakira miatt veszik el Mexikótól az NFL csúcsrangadóját Úgy néz ki, Los Angeles lesz a meccs helyszíne.

Beyond Good & Evil 2 - izgalmas lesz a december Az idei E3-on gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani a Beyond Good & Evil folytatásáról, és igazából a Los Angeles-i expón sem lettünk okosabbak a játék kapcsán. Azonban ha érdekel a játék, a decem...
Óriási blokkolással menekült meg a Lakers Ezúttal nem James volt a legnagyobb hős a Los Angeles-i csapatban.
Ráismersz az NCIS sztárjára? Kemény kép került elő róla a múltból Elképesztő kép került elő az NCIS: Los Angeles egyik főszereplőjéről a múltból. L L Cool J még 1990-ben készült fotót mutatott magáról, ekkor mindössze 22 éves volt. Elsőre talán felismerhetetlennek t...
Malibut is kiürítik a kaliforniai tűzvész miatt A rendkívül gyorsan terjedő tűz Los Angeles környékét is elérte.
Világpremier: Érkezik a vadonatúj Mazda3 A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a vadonatúj Mazda3 világpremierjét a november 30-tól december 9-ig tartó Los Angeles Autókiállításon tartja.

Los Angeles rendezi az első két World Urban Gamest Los Angeles rendezheti meg a jövő évi első, illetve a 2021-es World Urban Gamest, azt az új generációs multisport-eseményt, amely meghatározása szerint fiatalos sportfesztivál a város szívében.
Kirúgta edzőjét a Los Angeles Kings A phjongcshangi téli olimpián bronzérmet nyert szakember veszi át a helyét.
1 nap, 400 ezer forint, két őrült és a történelmi mesterötös Két fanatikus Los Angeles-i sportrajongó tizenkét órán belül egy városban nézte meg Amerika öt kedvenc sportjának öt meccsét. Baseballdöntőt kellett otthagyniuk.
NCIS: Los Angeles - szerda 21.00 Ajánló - NCIS: Los Angeles - szerdán esténként 21.00-kor a Prime-on!
Úgy összebalhézott két játékos, hogy a rendőrök is közbeléptek Szerda hajnalban játszott egymással az Oklahoma City Thunder és a Los Angeles Clippers az NBA-ben, a hazai OKC nyert 128-110-re, Russell Wetsbrook és
Széles a csípője, és nagy a feneke - Lewis Hamiltont most vele hozták össze Lewis Hamilton és az orosz modell együtt mulatott Los Angeles-ben.