Trágárul mocskolódott az alelnök

Minősíthetetlen stílusban gyalázta a magyar kormányt hónapok óta a Los Angeles-i Magyar Ház alelnöke. Ezért az ottani főkonzul levélben kérte az alelnököt, hogy hagyja abba a trágár mocskolódást, de a ház elnöke megvédte a helyettesét. Szakértők szerint a Magyar Ház eddig politikamentes volt, de most megosztotta a helyi magyarokat is, pedig a feladata éppen a közösség összefogása .

2018. augusztus 19. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Órák óta halott volt a listavezető rapper, mire megtalálták a holttestét  Több órája is halott lehetett Mac Miller, mire rátaláltak a hálószobájában, és hívták a mentőket, írja a TMZ. Mint írtuk, a 26 éves amerikai rapperre szeptember 7-én találtak rá Los Angeles-i ottho...

Lemondott a Los Angeles-i magyar ház alelnöke, miután támadták a véleménye miatt Sárvári Álmos egy privát Facebook-oldalon tett kormánykritikus megjegyzést, szinte hadjárat indult ellene.
NCIS: Los Angeles - szerda 21.00 Ajánló - NCIS: Los Angeles! Szerda esténként 21.00-kor dupla résszel a Prime-on!
Ibráék óriási pofonba szaladtak bele, de egy kacsa vitte el a show-t A Los Angeles Galaxy hat gólt kapott a Real Salt Lake ellen, mégsem ez volt a legnagyobb szenzáció.
Ibra videobírós gólt szerzett, de ez is kevés volt a győzelemhez Nem bírt egymással a két Los Angeles-i együttes az MLS legutóbbi játéknapján.

Kobe Bryant visszatér a kosárpályára Úgy tűnik, a Los Angeles Lakers legendája megunta a labda nélküli életet.
Testszkennereket telepítenek a Los Angeles-i metróba A mobil szkennerek nem mutatják az átvilágított testének a körvonalait, állítják az illetékesek. Arra viszont nem válaszoltak, hogy mit kezdenek azokkal, akiknél - akár legálisan tartott - fegyvert ta...
Berágott a főkonzul a kormánykritikus kommentek miatt, kirúgatna valakit Leckét adott volna a NER működéséből a Los Angeles-i magyaroknak Széles Tamás főkonzul, sikertelenül.
Hollywoodi csetepaté: Marilyn Monroe és Sir Laurence Olivier legendás konfliktusa Habár a Los Angeles-i álomgyár fényei a világ minden tájára elérnek, kevesen tudják, mi folyik a stúdiókban. Marilyn Monroe és Sir Laurence Olivier, a kor ünnepelt sztárjai egy közös film forgatása so...
Sia kivételesen nem takarta el az arcát a Los Angeles-i eseményen Imádjuk így!