Tiszaföldvári sertéshorror: sorozatban hághatták át az előírásokat, ha valódiak a képek

Sertéstartók hüledeznek a felvételeken, amelyek disznótetemekről készültek Tiszaföldváron. Többek szerint ha valósak a nyilvánosságra került képek, akkor garmadával hághatták át az előírásokat. Közben este reagált a területileg illetékes kormányhivatal, majd Tiszaföldvár polgármestere, nem hivatalos információkra hivatkozva, azt közölte a közösségi oldalán, hogy a kánikulában meghibásodott szellőző miatt pusztulhattak el a sertések.

2018. szeptember 11. 5:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A levágott disznófül is asztalra került a tiszaföldvári lakossági fórumon Rendőrségi feljelentésről, bizonyítatlan állatkísérletről, bűnbakkeresésről is záporoztak a hozzászólások a lakossági fórumon, Tiszaföldváron, ahol egy hete beszélnek a közeli sertéstelepen elhullott...

Munkagéppel darálták bele döglött disznók ezreit a földbe, volt, hogy a dögökből a még élő disznók lakmároztak Emiatt bűzlött az egész környék, és még a trágyát sem vitték el, mert tele volt tetemdarabokkal. Tiszaföldváron a képviselő-testület csütörtökön nyilvános meghallgatást tart a tömeges állatkínzás miat...

Friss hírek
Mégis elkészülhet a gellérthegyi sikló? Vélhetően már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a Gellért-hegyre tervezett sikló kivitelezésének az előkészítése, amit hosszas egyeztetés után a G7 munkatársainak a beruházók is megerősítettek. A már...
Hiába emelik a béreket? Senki sem marad a magyar boltokban Júliusban sem sikerült az eladók létszámát emelni a boltokban, pedig a létszámhiány nem enyhült.
Kész rablás, amit a külföldi ATM-ek valutaváltás címen művelnek Indokolatlanul drágán lehet valutát váltani a határon túli pénzkiadó gépekkel, figyelmeztet az MNB.
Fókuszban a vevők top húsz százaléka A kis márkákkal és a személyre szabottsággal is foglalkozott a szingapúri FMCG konferencia.
Jelentősen nőttek a főbb adóbevételek Az év első nyolc hónapjában a költségvetés főbb adóbevételi tételei jelentősen növekedtek az előző év azonos időszakához képest - mondta Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartásért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Devizakötvényt bocsáthat ki Magyarország Hétéves eurókötvény eladásával kapcsolatban adott felhatalmazást az ÁKK befektetői találkozó lebonyolítására - értesült a Reuters. A hírügynökség sem tud egyelőre részleteket, de állítólag már ma...

Négyezer döglött disznó bűze terjeng Újabb disznótetemekre bukkanhatnak, ezúttal Cibakházán. Korábban egy tiszaföldvári telepen már találtak elhullott állatokat, a két telepnek pedig ugyanaz a tulajdonosa. Egy cibakházi asszony azt mondj...
Sertéstetemekkel van tele a városuk Több száz sertéstetem oszladozik a napon Tiszaföldváron egy sertéstelepen, borzalmas a környéken a bűz. A közelben lakók az ablakot sem merik kinyitni és a fertőzéstől is nagyon félnek. A telepen borz...

Top hírek:
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzítés nem véletlen.
Börtönbe kell mennie a hamis éttermi és szállodai beszámolókat írogató marketingesnek Lecce város bírósága kilenc hónap börtönre és nyolcezer euró bírságra ítélte a PromoSalento idegenforgalmi marketingoldal tulajdonosát.
A Comcast Sky ügyben emelte a tétet Megemelték vételi ajánlatukat az európai televíziós óriásra, a Sky cégre.
Orosz jegybank: elegendő a deviza a lakossági követelések teljesítéséhez Az orosz bankok devizatartaléka elég nagy ahhoz, hogy bármilyen lakossági devizaigényt kielégítsenek - közölte az orosz jegybank elnöke. Orosz bankárok szerint nincs napirenden a dollárban elhelyezett megtakarítások rubelre történő átváltása.
Naponta nyolcezer ember hal meg az alkohol miatt Átszámolták az alkohol miatti halálozási adatokat úgy, hogy a részeg baleseteket és verekedéseket is belevették, és kiderült, ez a leggyakoribb halálok.
Ezek lesznek a BÁV őszi aukciójának kiemelkedő darabjai Szász Endre 33 darabos grafikagyűjteménye mellett kortárs kerámiák és vintage ékszerek nagy választékát is kínálja a BÁV őszi kamaraaukciója, amelyet szeptember 26-án tartanak Budapesten a BÁV Apszistermében.