Kanadából Kaliforniába cserélték az NHL-es Twitter-botrány áldozatát

Tíz év után megvált a világ egyik legjobb játékosától az Ottawa Senators.

2018. szeptember 13. 21:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Donal Trump nekiment Macronnak Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint kedden reggel  több Twitter-bejegyzésben támadta Emmanuel Macron francia államfőt

Donald Trump már tudja, miért esnek az amerikai tőzsdék Donald Trump mai Twitter-gyorselemzésében megfejtette, miért esnek az amerikai részvénypiacok: azért, mert a múlt heti időközi választásokon a törvényhozás alsó házában többségbe kerültek a...
Elmaradt a liberális nagy kék hullám Sokaknak nem a kardcsörtető Twitter-üzenetek vagy a médiában Donald Trumpról megjelenő ilyen-olyan hírek számítottak a jelek szerint. Ezekért ugyanis semmit nem kapni a boltban.
Trump elnök: Ha a demokraták vizsgálatokat indítanak, lesznek ellenvizsgálatok Ha a demokraták vizsgálatokat indítanak, számíthatnak rá, hogy ellenük is vizsgálatok indulnak - közölte Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.
Trump: Nagy Győzelem volt, az undok és ellenséges média nyomása alatt is Ha a demokraták vizsgálatokat indítanak, számíthatnak rá, hogy ellenük is vizsgálatok indulnak - közölte Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök
Iszlamisták fenyegetik a holland nagykövetet Pakisztánban Geert Wilders iszlám-ellenes Twitter-üzenetei váltották ki a tömeg haragját.

Rihanna hisztizett egyet, mert lejátszottak tőle egy számot Trump nagygyűlésén A népszerű énekesnő Twitter-bejegyzésében sivalkodott egy nagyot, mivel megtudta, hogy a chattanoogai nagygyűlésen az egyik dala szólt.
A Twitter bocsánatot kért, miután a trending topicok között feltűnt, hogy Kill all Jews Azt mondják, nem lett volna szabad feltűnnie.
Az Egyesült Államok bejelentette az újabb szankciókat Irán ellen Újabb szankciókat jelentett be Donald Trump Irán ellen. Az amerikai elnök magáról készült fotóval, a Twitter közösségi portálon közölte a büntetőintézkedések korábban már beharangozott megújítását.
Bevándorlók újabb karavánja indult az Egyesült Államok felé Donald Trump szerdán Twitter-üzenetben sürgette a mexikói hatóságokat, fokozzák a migránsok feltartóztatása érdekében tett erőfeszítéseiket.
Elítélte a pittsburghi lövöldözést az iráni külügyminiszter Elítélte a pittsburghi lövöldözést Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter hétfői Twitter-üzenetében.
A Twitter bocsánatot kért , mert nem vette komolyan a levélbombás fenyegetését Pedig Cesar Sayoc Twitter-üzenetben is rémisztő próbált lenni.