Késelések miatt riasztják legtöbbször a mentőhelikoptereket Sadiq Khan Londonjában

Újabb statisztika, amire büszke lehet a pakisztáni polgármester.

2018. szeptember 14. 9:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Döntöttek: új stadiont kap a Real Madrid Az új Santiago Bernabeuhoz több mint félmilliárd eurós kölcsönt kell felvenni, a tervek szerint 2022-re készül el.
Mégis elkészülhet a gellérthegyi sikló? Vélhetően már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a Gellért-hegyre tervezett sikló kivitelezésének az előkészítése, amit hosszas egyeztetés után a G7 munkatársainak a beruházók is megerősítettek. A már...
Hiába emelik a béreket? Senki sem marad a magyar boltokban Júliusban sem sikerült az eladók létszámát emelni a boltokban, pedig a létszámhiány nem enyhült.
10 százalékkal többe kerülhetnek év végére az alapélelmiszerek Drágul minden, ami az előállításhoz kell, az áfacsökkentés sem szokott eljutni a fogyasztóig.
Amerikára mutogat Irán Tragédiába torkollt az 198088-as irakiiráni háború kitörésének évfordulóján rendezett katonai parádé: fegyveresek tüzet nyitottak a helyi katonai és rendőri vezetőktől zsúfolt emelvényre.
Világoskék

Top hírek:
Horrorhétvége: újabb halálos baleset, heten haltak meg az utakon két nap alatt Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főúton, Galgahévíz külterületén, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Darázs Andrea közlése szerint a járművekben csak a vezetők utaztak. A balesetben az egyik autó a tetejére borult, sofőrjét aszódi és hatvani hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.
Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.
Több ezer szalmabála gyulladt ki Makó közelében Mintegy két és félezer szalmabála gyulladt ki a Makó és Földeák közötti tanyasi területen vasárnap délután. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, de az oltási és az utómunkálatok egy-két napig eltarthatnak.
Az észt kormány Orbán Viktort követi Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország igyekszik ebben követni - mondta az észt belügyminiszter.
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzítés nem véletlen.
Börtönbe kell mennie a hamis éttermi és szállodai beszámolókat írogató marketingesnek Lecce város bírósága kilenc hónap börtönre és nyolcezer euró bírságra ítélte a PromoSalento idegenforgalmi marketingoldal tulajdonosát.