Luxus Vivi cukiságbombát robbantott Edwarddal - Már ilyen nagy a fia

Fotókon Vasvári Vivien gyerekei, Edward és Ariana.

2018. szeptember 14. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Luxus Vivi újra terhes lett - 3 hónappal fia születése után pozitív tesztet csinált Vasvári Vivi a Nyerő Páros forgatása alatt jött rá, hogy ismét terhes lett.

Luxus Vivi férje úgy berúgott, azt sem tudta, hol van - Durva, Fecsó miket művelt Luxus Vivi férje, Fecsó igazi bulihuligán volt.
Hamarosan érkezik a Twilight folytatása? Már sokszor felreppent a hír, hogy újabb részt csekkolhatsz Bella és Edward mindennapjaiból, de ezúttal az egyik főszereplő mesélt az esélyekről.
Most megveheti Ollókezű Edward vagy akár Superman jelmezét
Luxus Vivi összebalhézott az RTL Klub műsorvezetőjével - Az esti adásban akadt ki rá Luxus Vivi a Nyerő Párosban nagyon berágott Tokár Tomira.
Ryan közlegény megmentése - szeptember 9., vasárnap, 22.00 Szereplők: Tom Hanks, Matt Damon, Vin Diesel, Tom Sizemore, Ted Danson, Giovanni Ribisi, Edward Burns, Dennis Farina, Adam Goldberg, Jeremy Davies

Luxus Vivi szexszel motiválja Fecsót Ez lehet az oka annak, hogy férje annyi mindent elvisel tőle?
Luxus Vivi durván leszólta Palvin Barbit Az alakját kritizálta Luxus Vivi a Nyerő Párosban kritizálta a világhírű magyar modellt, Palvin Barbit.
Luxus Vivi káromkodva osztotta ki a férjét Kevesen beszélnek olyan bicskanyitogatóan életük párjával, mint Vivien Fecsóval.
Thomas, a gőzmozdony - XVI. 12. rész Edward megpróbálja meglepni Salty-t egy karácsonyi ajándékkal, de ez kihívásnak bizonyul.
Gyémántot kapott Bogitól Luxus Vivi Nem aprózta el barátnője nászajándékát Csősz Bogi, egy hatalmas rózsaszín gyémánttal díszített gyűrűt vitt Luxus Vivi esküvőjére. A luxusfeleségek az ékszer értékét nem akarták elárulni, de az bizt...
GC 2018: Call of Cthulhu - játékmenet kommentárral H. P. Lovecraft Nagy Öregjei ismét a felszínre törnek, Edward Pierce nyomozó bőrébe bújva pedig nem csupán az előttünk álló rejtéllyel, de saját elménkkel is szembe kell majd néznünk. Lássuk, hogy mir...