Hont: Tényleg rátámadtak hazánkra

De meg fogjuk védeni.

2018. szeptember 14. 15:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyarázatot közölt Ferenc pápa a Kína-megállapodásról A kínai katolikusokhoz és az egyetemes egyházhoz intézett üzenetet közölt Ferenc pápa szerdán, részletes magyarázatot adva a Vatikán és Kína között aláírt megállapodásra, amelyet korábban bírálat ért a kínai hatóságok által kinevezett katolikus püspökök szentszéki elismerése miatt
FAZ: Merkel, a béna kacsa Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökének vereségeként értékelte szerdai kommentárokban a német sajtó, hogy a pártelnök-kancellár bizalmasát leváltották a CDU és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti (Bundestag-) frakció...
Thai buddhista egyetemmel mutat fityiszt a CEU-nak az Orbán-kormány Az Országgyűlés elé kerül a thai Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről szóló megállapodás. Ha ki tudják olvasni a törvényjavaslatban szereplő intézményt, meglátjuk, ez fontosabb-e a parlamenti képviselőknek, mint a CEU helyzetének rendezése.
Előbb gyújtogatással, majd pengével próbálta megölni súlyos beteg élettársát egy szentesi nő Az idős férfi egy ideje már magatehetetlen volt, állandó ápolásra szorult, a nő azt mondta, kilátástalannak érezte helyzetüket.
Hír: Kásler imái meghallgatásra találtak: 3 hónap próbaidő után 61%-os fizetésemeléssel egészítheti ki nyugdíját Soha nem látott béremelésre került sor az egészségügyben!
Ingyen kap gyümölcsöt, aki arra jár lesz belőle magyar módi?

Top hírek:
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt.
Fagyni fog, hidegrekord dőlhet az éjjel Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint talajmenti fagy nagy területen várható.
A szeptembernek sincs még vége, de Miskolcon már fűtenek Kifejezetten hideg van, ezért döntöttek úgy, hogy bekapcsolják a távfűtést.
Leveled jött, százezer embert megölhetsz vele Kínából, postán rendelt narkót Budapestre egy páros. Amatőrségnek tűnik, pedig a fentanilrendelés óriási biznisz, 20-szor jövedelmezőbb a heroinnál. Az itthon még ismeretlen szer viszont veszélyes, egész Budapestet hazavágná egyetlen szállítmány. Nem csoda, hogy Amerika háborút indított a kínai rendelések ellen.
Máltán szállnak partra az Aquarius migránsai Az Aquarius mentőhajó fedélzetén tartózkodó migránsok Máltán szállnak partra, és onnan azonnal négy országba szállítják őket: „az Aquarius fedélzetén tartózkodó, a Földközi-tengerből kimentett 58 bevándorlót a nemzetközi vizeken egy máltai hajó felveszi és Máltára szállítja őket” ...
Egy mondattal megmagyarázták, mit keresett a MÁV-elnök egy 7 milliárdos luxusjachton A szabadságát mindenki úgy tölti, ahogy akarja - írta a vasúttársaságot felügyelő tárca nélküli miniszter sajtóosztálya az RTL Híradó kérdésére.