Új egyórás világcsúcsot állítottak fel egy mexikói velodrómban

Az olasz kerékpáros 27 méterrel döntött rekordot.

2018. szeptember 14. 16:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Importvámokat csökkent Kína Több terméket is olcsóbban lehet majd az országba vinni októbertől, hogy élénküljön a belső fogyasztás.
MNB: átmenetileg 3 százalék felett lesz az infláció 2019 közepétől várható az inflációs cél fenntartható elérése a jegybank szerint.
Túlvállalta magát Gyurcsány ezzel az állandó tüntetéssel A budapestit már le is fújták. Talán majd vidéken.
Harminc utas vérezni kezdett egy indiai repülőn A személyzet elfelejtette bekapcsolni a kabinnyomás-szabályozót. A gép visszafordult.
Nem készül a budapesti zsidó olimpiára tervezett 30 milliárdos sportkomplexum a budapesti zsidó olimpiára De később még befejezhetik.
Sikerült a Nagy Terv, a gyógyíthatatlan beteg magyar kislány eljutott Disneylandbe Dóri egy munkahelyi kollektíva adakozása révén indulhatott el élete utazására.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.