5 dolog, amit tegyél meg az első hónapban az új munkahelyen - Felfigyel rád a főnök, és megkedvelnek a kollégák

Nem kell nagy erőfeszítéseket tenned ahhoz, hogy már az első hónapban kivívd mások elismerését a munkahelyen: csak pár apróságot kell megtenned hozzá.

2018. szeptember 14. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Pelenkás tyúkokért rajong az Instagram: ennél cukibbat ma már nem látsz Egyre többen tartanak tyúkot benti kedvencként, ezért szükség van a pelenkára is.
Örökifjú énekesek Korda György és Balázs Klári: Gyuri bácsi Korda Balázsra változtatná a nevét Korda György és Balázs Klári neve összeforrt az elmúlt évtizedekben. Koncertjeik telt házasak, rajongóik tombolnak a dalaikra. Talán ők a retró korszak legnagyobb nyertesei, igazán valamirevaló bulit nem tartanak nélkülük. Van mire visszaemlékezniük, az biztos. Elmesélték nekünk, ők maguk mire emlékeznek szívesen az elmúlt évtizedekből.
Megrázó döntésre szánta el magát a rákból kigyógyult modell Legyőzte a súlyos betegséget.
A Piramis anya-lánya párosa minden buliban benne vannak Szandi és Kriszti jókedélyű páros, és nem csak rokonok, de barátok is egyben. Ráadásul a család kilenc hónappal ezelőtt egy gyerkőccel is bővült és Kriszti elárulta, ha unokája idősebb lesz, őt is beleviszi az őrültségbe és kalandokba.
A Trónok harca szereplői is szívatták egymást a forgatásokon Peter Dinklage például halottnak tetteti magát.
Csapadékmentes gomolyfelhők időjárás-jelentés, 2018. szeptember 20., csütörtök, ...

Top hírek:
6 hiba a testbeszédben, ami antipatikussá tesz a főnök szemében Nemcsak a kimondott szavakra és a feladatokra, hanem a testbeszédre is oda kell figyelni a munkahelyen.
Mennyit kell aludni egy nap? A túl sok alvás is növeli a stroke kockázatát Az elégtelen alvás a stroke kockázatát növeli: és nemcsak a túl kevés lehet probléma.
Filmek hétköznap este a TV2-n! Ajánló - Szerda este 23.00-kor Túl jó nő a csajom, majd péntek este 23.00-kor Utódomra ütök. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Új módszer az emlődaganatok kezelésében: így működik a vákuumos megoldás határeseti daganatnál A vákuumos megoldás áttörés az elváltozások kezelésében.
Krisztina élethalálharca buktatta le R. Szilvesztert  Soroksári gyilkosság A helyszínen hagyott vérnyomból azonosították R. Szilveszter DNS-ét, áldozata, Gyurik Krisztina sérüléseket ejtett a férfin, aki csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni a nőt.
Nyugtató a cumiban: senki sem érti, hogy a vérben úszó anyát mi motiválta a szörnyűségre Egy kansasi családi tragédiára számolt be az amerikai sajtó: egy anya egyelőre megmagyarázhatatlan indokból elvette kisgyermeke életét, és a magáét is el akarta dobni. A 42 éves Jennifer Clarey Tullytownban nevelte kétéves fiát, akit augusztus 25-én találtak holtan a hatóságok az anya házában. A gyerek közelében megtalálták az anyát is, aki már alélt állapotban volt, csuklóján az erek fel voltak vágva, rengeteg vért vesztett, de életben maradt.