7,1 milliárd forintot kap a kormánytól egy svájci cég

A Rehau-Automotive új gyárra költheti a vissza nem térítendő támogatást.

2018. szeptember 14. 17:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Illatos, tiszta mikró: nem kell hozzá semmi extrém, otthoni szerekkel is csillogó lesz Nem kell zsíroldó, se kaparó. Egyszerűen és gyorsan kitakaríthatod a mikrót otthon.
Mini sütőtökös pite Az ősz ízeit desszertjeinkbe is belecsempészhetjük: így készíthetünk mini sütőtökös pitéket! ...
Skócia lehengerlő győzelme nekünk a legjobb hír Portugália az első az A osztály négyes döntőjében, pedig még van egy meccse.
Rambo 3. - november 23., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Kurtwood Smith, Spiros Focás, Marc de Jonge #filmekegesznap
Donald Trump véleménye a CIA jelentésről Az amerikai elnök legkésőbb keddre részletes jelentés kap Dzsamál Hasogdzsi meggyilkolásáról.
Irigy Hónaljmirigy Show - szombat 21.30 Ajánló - Irigy Hónaljmirigy: szombat esténként 21.30-kor a Zenebutikon!

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Cafetéria jövőre: hogyan támogathatják a vállalatok dolgozóik egészségét? Amíg az elfogadott őszi adócsomag értelmében a legtöbb cafeteriaelem bérként adózik jövőre, addig a munkáltatók kedvezményesen a dolgozók pihenését és az egészségcélú költéseket támogathatják a SZÉP-kártyán és az egészségpénztáron keresztül. Az önkéntes pénztári célzott szolgáltatások céges támogatása továbbra is 40,71 százalékkal adózik, a legújabb kedvezmény pedig, hogy a dolgozóknak 20 százalék szja-visszatérítés jár a megszokott munkáltatói hozzájárulás után.
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben Vlagyimir Putyin nagy barátja, Orbán Viktor lelkes rajongója az a Dana Rohrabacher, aki az amerikai félidős választások talán legnagyobb vesztese.