7,1 milliárd forintot kap a kormánytól egy svájci cég

A Rehau-Automotive új gyárra költheti a vissza nem térítendő támogatást.

2018. szeptember 14. 17:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy új videó megmutatja, igazából miért állíthatták ki a Könnyező Ronaldót Talán nem is az ütésnek kinéző fejsimogatás, hanem egy rúgás miatt küldték le a hisztiző juvést.
Tévét csinál a hazánkban is népszerű okostelefon gyártó Igen, arról a kínai csapatról van szó, amelyik közel fél áron adja évek óta a csúcstechnológiát.
Kreatív mobilfotók az Akváriumban Az okostelefonokba épített kamerák fejlődésének hatására elkezdődött a fotográfia demokratizálódásának folyamata, hiszen a fényképezéssel ma már bárki megpróbálkozhat.
Gulácsi remekül érzi magát Németországban A kapus egy videóban beszélt a lipcsei élményeiről, aztán beállt a 2024-es német Eb ötlete mögé.
Csányi szerint egymilliárd lehet a nyereség - euróban Eléri az 1 milliárd eurót, vagy nagyon közel lesz hozzá.
Ha boltba megyünk, akkor ülünk fel legtöbben bringára Először készült átfogó kutatás a magyar kerékpározási szokásokról. Dániát és Hollandiát üldözzük.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.