Elődöntős a magyar pólóválogatott a világkupán

A szerb-japán párharc győztesével kell megküzdeni a döntőbe jutásért.

2018. szeptember 14. 17:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Tavasszal derült ki, hogy alakítanák át a Magyar Tudományos Akadémiát Palkovics László szerint addig az ügyben nincs teendő.
Kézilabda: válogatottak hosszabbítottak Hivatalos bejelentést tett a klub.
Bizalomerősítés robbantással
Semjén Zsolt: teljes konszenzussal fogadták el a zárónyilatkozatot A magyar belpolitikában szokatlan egyetértés van a reális erőt képviselő politikai pártok és a határon túli magyar szervezetek között.
Felfoghatatlan katasztrófa formálta a sportvilág legtökösebb antisztárját Meglehet, egy 39 éves, apró, erősen kopaszodó, négygyerekes apuka lesz az NFL történetének legjobb irányítója.
Itt lesz biztonságban a nyugdíjcélú megtakarításunk Várhatóan az OBA nyújt majd garanciát az önkéntes pénztári vagyonra.

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.