Elődöntős a magyar pólóválogatott a világkupán

A szerb-japán párharc győztesével kell megküzdeni a döntőbe jutásért.

2018. szeptember 14. 17:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Rászállhat a Facebookra az EU Komoly szankciókra számíthat a közösségi oldal, ha nem változtat.
Kosarasaink kapitánya nem ismer kegyelmet és irgalmat - videó Az elnök szerint ezért jó a magyar válogatott
Enyhítette az Ítélőtábla a terrorcselekményt elkövető Ahmed H. büntetését A röszkei tömegzavargás egyik vezéralakját jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság.
Megtalálta új rendezőjét a következő Bond-film Egy díjnyertes fiatal filmes vezényelheti le a franchise 25. installációját.
Már a vb-nyolcaddöntőben búcsúzott az olimpiai bronzérmes Csernoviczki Éva A magyar cselgáncsozó hamar kiesett, még dolgoznia kell Tokióig.
138 millióból hoznak létre egy munkahelyet a nagyberuházások Számos nagyberuházás bejelentésére került sor az elmúlt néhány évben, melyek összesen több mint 15 ezer új munkahelyet fognak létrehozni.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.