Orosz Pál: Nem mindegy, hogyan emel létszámot az UEFA

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója beszélt az európai kupasorozatok átszervezéséről

2018. szeptember 14. 18:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Bajnokok Ligája nem megy Amerikába Az UEFA elnöke hallani sem akar az ötletről, hogy Európán kívül játszanak BL-meccset.

UEFA: ismét lehet harmadik számú európai kupasorozat A 2021-22-es szezontól kezdődően ismét lehet harmadik számú nemzetközi kupasorozata az Európai Labdarúgó Szövetségnek (UEFA).
Első alkalommal voltak nyereségesek az európai labdarúgóklubok Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) legfrissebb kimutatása szerint az első osztályú labdarúgóklubok 600 millió eurós profitot termeltek 2017-ben.
BL: komoly büntetést kapott az egyik csapat Az UEFA lecsapott.
Felsősarkos bombagóllal indult a Nemzetek Ligája Elrajtolt az UEFA legújabb sorozata.
Az UEFA eltörölheti, hogy az idegenben lőtt gólok döntsenek Ráadásul nem ez lenne az egyetlen változás.

Eltöröltetnék a topklubok edzői az idegenben lőtt gól szabályát az UEFA-val Egyszerre záródó átigazolási időszakot is szeretnének, az UEFA mindenre nyitott.
Ronaldo megsértődött Modric miatt Nem a portugál klasszis lett az év játékosa az UEFA-nál.
Az UEFA elnöke egy európai vb-pályázatot szeretne Nem akarja, hogy elaprózzák erőiket az európai nemzetek.
Modric Ronaldót és Szalahot előzve lett az Év játékosa az UEFA-nál A legjobb középpályás is ő lett, világbajnoki ezüstje számíthatott a döntésben.
Orosz Pál: Rebrov akkor jár jól, ha a csoportkörbe viszi a Fradit A Ferencváros vezérigazgatója szerint az új edzőnek időre van szüksége, hogy beérjen a munkája.
A Real Madrid nem vár az Uefa döntésére A Real Madrid nem vár az Uefa döntésére hir átigazolás spanyol Real Madrid PSG Neymar Kylian Mbappé panucci k, 08/28/2018 - 19:42...