Orosz Pál: Nem mindegy, hogyan emel létszámot az UEFA

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója beszélt az európai kupasorozatok átszervezéséről

2018. szeptember 14. 18:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újraindíthatja a nyomozást az UEFA a Manchester City ellen, miután kiderült, hogy két éve elkenték a vizsgálatot A szövetség új vezetése így próbálja visszatolni a balhét az azóta FIFA-elnökké kinevezett Gianni Infantinóra.

Olyan ötlettel állt elő az UEFA, ami egyszerűen sokkoló A BL-t érinti az ügy.
A MOL Vidi remeklését az UEFA is díjazza Már 8 koefficiens pontot gyűjtött össze a fehérvári csapat.
Közös hiba Rossi hibázott? Lehet. De az UEFA még nagyobbat. Német bírói csapatot küldött egy olyan meccsre, amelyen a hazai gárda edzője, Michael Skibbe német.
UEFA-választások: Csányi Sándor nyeregben érezheti magát Már tudni, kit választanak majd elnöknek februárban.
Olajmágnások csicskáztatják az európai foci vezetőit, beleremeghet az újabb Football Leaks-botrányba a FIFA elnöke A PSG és a Manchester City simán kikerülte az UEFA új szabályait, a legnagyobb klubok ellen a szövetségek tehetetlenek, közeleg az európai szuperliga kora.

A ManCity orránál fogva vezette az UEFA-t A Der Spiegel az angol klub és tulajdonosi köre titkos pénzügyleteiről ír, amelyekkel kijátszották az FFP-t.
Vidi-PAOK: fontos hír érkezett Döntött az UEFA.
A FIFA elnöke segíthetett a City és a PSG gyanús pénzügyeiben Gianni Infantino akkor még az UEFA főtitkára volt, gyanús e-mailek buktathatják le a sportvezetőt.
Kemény vádak: a FIFA-elnök segített a szabályszegésben Amikor Infantino még az UEFA-főtitkár volt, a PSG és a City vezetőit titkos tárgyalásra hívta. Nem is zárták ki a klubokat.
A Fradi nem kér az Intertotó Kupából Az UEFA újabb sorozatot szeretne indítani a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mellett, ebből a Ferencváros nem kér.
Rasszizmus: megbüntette Romániát az UEFA Nem kegyelmezett az európai szövetség.