Péter Szabó Szilvia új külsején teljesen ledöbbentek a rajongók

Az énekesnő új hajjal lepte meg követőit.

2018. szeptember 14. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt vannak az első fotók Kulcsár Edina kisfiáról, Medoxról A kisbaba császárral jött világra.
Napi Cukiság: vonatként közlekedik a cickánycsalád videó Látott már anyacickányt a kicsinyeivel sétálni? Nem mindennapi látványt nyújt, amikor a mamacickány mozdonykényt vezeti a mögötte libasorban haladó, egymás farkincájába kapaszkodó babacickányokat. Hát nem édesek?
Dér Heni: nem kell férfi ahhoz, hogy a nők ki tudjanak teljesedni  Az énekesnő úgy érzi, hogy egyre több témában meri határozottan vállalnia a véleményét, így van ez a női szereppel kapcsolatban is. Arról is beszélt, hogy nem akart megfelelni sem menedzsmentnek, sem kiadónak, ezért inkább a saját útját kezdte el járni.
Hatalmas megtiszteltetés érte Fásy Ádámot, Terence Hillnek főzhet A zenész egész délelőtt a FEM3 Café konyhájában tüsténkedett. Elárulta, hamarosan Terence Hillnek főzhet, ráadásul a világsztár kedvenc ételét, de Fásy-módra.
FEM3 Café ajánló - 2018.09.21. A következő adás tartalmából. 
Nyertes Zsuzsa könnyekig hatódott élő adásban, amikor felolvasta lánya levelét Joshi Bharat ezúttal Nyertes Zsuzsát látogatta meg álomotthonában. A színésznő megmutatta, hol szokott dolgozni, és hogy hol készülnek a mesés családi ebédek. Majd felolvasott egy üzenetet, amit lányától kapott, amitől könnyekig hatódott.

Péter Szabó Szilvia tündéri kislánya az elsők között hallhatta édesanyja vadonatúj dalait Új albummal tért vissza régi, NOX-os gyökereihez Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő a FEM3 Caféban mesélt arról, hogyan tudja összeegyeztetni karrierjét az anyasággal, valamint mesélt 15 hónapos kislány...

Top hírek:
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
6 hiba a testbeszédben, ami antipatikussá tesz a főnök szemében Nemcsak a kimondott szavakra és a feladatokra, hanem a testbeszédre is oda kell figyelni a munkahelyen.
Mennyit kell aludni egy nap? A túl sok alvás is növeli a stroke kockázatát Az elégtelen alvás a stroke kockázatát növeli: és nemcsak a túl kevés lehet probléma.
Filmek hétköznap este a TV2-n! Ajánló - Szerda este 23.00-kor Túl jó nő a csajom, majd péntek este 23.00-kor Utódomra ütök. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Új módszer az emlődaganatok kezelésében: így működik a vákuumos megoldás határeseti daganatnál A vákuumos megoldás áttörés az elváltozások kezelésében.
Krisztina élethalálharca buktatta le R. Szilvesztert  Soroksári gyilkosság A helyszínen hagyott vérnyomból azonosították R. Szilveszter DNS-ét, áldozata, Gyurik Krisztina sérüléseket ejtett a férfin, aki csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni a nőt.