Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai

Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.

2018. szeptember 19. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Támogatói kampányt indít az Index A portál vezetői nem gondolják, hogy a CEMP tulajdonosváltása egy gyors bedarálási kísérlet lenne, ahhoz túl nagy a kavarás.

Az Index mögötti CEMP új tulajánál évek óta tiltólistán van az Index Saját maga árulta el idén tavasszal egy hozzászólásban.
Eladták a CEMP médiacsoportot Spéder Zoltán értékesítette a Cemp-x Online Zrt-ben lévő tulajdonrészét Ziegler Gábornak és Oltyán Józsefnek. A hírt mindkét fél közleményben erősítette meg. A Spéder Zoltán a Silhouette Capital...
Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből Kilép az LMP-ből Meszerics Tamás, a párt európai parlamenti képviselője erősítette meg az Index vasárnapi értesülését az MTI-nek Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője.
Még az ellenzéki Gémesi György is egyetért a hajléktalantörvénnyel A tarháló Index persze ismét ködösít.
Elítélték a Buda-Cash vádlottjait 7 év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash vádlottjait. Az Index szerint egyenként 7 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash vádlottjait,....

Lázár János javaslatáról beszélget most a magyar internet, az Index olvasói mit gondolnak róla?
"Jobb, ha az emberek tudják, mi történik az országban, mintha információk nélkül kéne létezniük" - Szabó Zoltán Tényleg reménytelen a média helyzete? Szabó Zoltán újságíró, az Index tartalomfejlesztési vezetője mondja el, miért nehéz egy torz piacon dolgozni és fejlődni egy újságnak.
Szánalmasan lebuktak megint a fake news-újságok, de azért tarhálnak tovább Orbán Flóra egy százados 2 éves kislánya, de az Index és társai gyorsan elkezdtek összevissza hazudozni.
Nem tud feltámadni a DAX A 11700 pontos értéktől már lefordult a német index, nem sikerül értelmezhető korrekciót bemutatni a nagy esés után az árfolyamnak.
Ha unod az Index tarhálását, akkor most van számodra egy megoldásunk Van megoldás a lehúzás ellen. Mutatjuk!
Tarlósnak belső spirituális igénye, hogy legyen legitimációja Mármint annak a posztnak, amit Isten és a nép akaratából kap meg. Reagált az Index szavazására is.