Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai

Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.

2018. szeptember 19. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megint lebukott a legnagyobb álhírgyár, az Index Ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság cáfolt rá az egyik cikkben megjelent állításokra és tette helyre a dolgokat.

A Soros-csürhe rombol, az Index pedig mosdatásba kezd A Soros-csürhe tombolását látva érti meg az ember, hogy nincsenek véletlenek. Csoda-e, hogy az Index, amely hosszú idő óta magát a függetlenség zászlóshajójának hazudja, úgy ír a rombolásról, mintha a...
Elszomorította a tőzsdéket az EKB Biztató kezdés után lelombozta ma az európai tőzsdéket az EKB. Az USA-ban is esés van, valamivel nagyobb mértékű. A BUX index kissé emelkedni tudott, de a forint némileg gyengült.
Semmi meglepő, csak megint hazudott az Index Azt írta az ellenzéki propagandaújság tudósítója, hogy a rendőrség könnygázt használt, természetesen nem így volt.
Hatalmas fordulat az amerikai piacokon Ötszáz pontos mínuszból zárt pluszban a DOW 30 amerikai ipari index.
Hogyan lehet fenntartható módon repülni? A légi közlekedés összeköti a világ különböző pontjain élő embereket, emellett pedig hatással van környezetünkre is. Az Air France-KLM számára kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért a lehető legtö...

És akkor egy kis technikai szünet az Index címlapján
Az Echo Tv-vel indított közös műsort az Index tulajdonosának tulajdonosa A lap vezércikkben ünnepli tulajdonosuk indexes bevásárlását. Megtudhatjuk, hogy kebelezte be a gyorsnaszád a tengerjárót a hírlétrehozó tulajdonosi szemlélet belső kommunikációjának javításával.
Afganisztán lenyomta Irakot a terrorizmus miatti halálesetek számában A friss Global Terrorism Index szerint globálisan még mindig az Iszlám Állam a leghalálosabb terrorszervezet, de a terrorizmus világszerte a harmadik éve csökken.
Ha nem lenne Index, nem lenne nyitókép a számítógépemen Ónodi Eszter az Indexről, a politikuskergető futkosós videókról és a Comment:com stílusáról.
Hazudott az Index a nyíregyházi gyilkossággal kapcsolatban Közleményt adtak ki a rendőrök, hogy cáfolják, amit a hangulatkeltő cikkeikben írtak.
Index: Két napig állhatott a nyíregyházi rendőrség udvarán egy autó, csomagtartójában egy holttesttel A rendőrség nem kommentálja az értesülést.