Kreatív mobilfotók az Akváriumban

Az okostelefonokba épített kamerák fejlődésének hatására elkezdődött a fotográfia demokratizálódásának folyamata, hiszen a fényképezéssel ma már bárki megpróbálkozhat.

2018. szeptember 20. 12:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bemutatták A Dal 30 versenydalát Bemutatták A Dal 2019 mezőnyébe jutott 30 produkciót és az előadókat hétfőn a budapesti Akvárium Klubban. A dalválasztó show-t immár nyolcadik alkalommal rendezik meg, a műsort a Duna Televízió sugáro...

Friss hírek
Két településnek is új polgármestere lesz Kázsmárkon és Zalagyömörőn is időközi választásokat kellett kiírni. Hétig lehet szavazni.
Eldőlt, lesz elég hal az ünnepekre Ilyenkor fogy el az éves pontymennyiség harmada.
Fahidi Éva: A lágerben is táncoltam, a gránátok között 18 évesen került Auschwitzba, ahonnan egyedül ő jött haza élve a családjából. Az ott történtekről csaknem hatvan éven át hallgatott, aztán átszakadt a gát: ma már nemcsak beszéddel, de tánclépésekkel is oldja a traumát.
Jut elég hal az asztalokra karácsonykor Karácsonykor a legnépszerűbb hal a ponty.
Európa második legelhízottabb nemzete vagyunk A magyar lakosság nem él aktív életet és rosszul táplálkozik.
Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal - szombat 21.15 Ajánló - Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal: szombaton 21.15-kor a FEM3-on!

A Fran Palermo Akvárium-koncertje zárja a Budapest Showcase Hubot Az egyik legígéretesebb hazai fiatal rockcsapat, a Fran Palermo koncertje zárja az idei Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztivált szombaton az Akvárium Klubban. A népszerű zenekar jövő tavaszra tervezi ...
Sírkő, akvárium, kutyabajok, meteorzápor: 10 dolog, amit egy lakásbiztosítás fizet helyettünk Aligha van olyan biztosítás, amelyikre a magyarok többsége ne sajnálná a pénzt, mégis van olyan, amelyikre a nagy részünk hajlandó áldozni. A lakásbiztosítás például kétségkívül ilyen, legalábbis a st...

Top hírek:
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.