Szaúd-Arábiában először neveztek ki nőt egy bank élére

Lubna al-Olaja június előtt még autót sem vezethetett volna az országban.

2018. október 5. 23:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Először neveztek ki nőt egy bank élére Szaúd-Arábiában Az ország történetében először neveztek ki nőt egy bank élére Szaúd-Arábiában - jelentette pénteken a BBC brit műsorszóró. Lubna al-Olaja szaúdi üzletasszony a Saudi British Bank és az Alawwal Bank .....

Szaúd-Arábiában kapott munkát a korábbi horvát szövetségi kapitány Nem rég még a West Hamnél csillogott, most az al-Ittihadnál teheti ugyanezt.
Békemegállapodást írt alá Etiópia és Eritrea Szaúd-Arábiában Békemegállapodást írtak alá Etiópia és Eritrea vezetői vasárnap Szaúd-Arábiában.
Tömegverekedés burkában Muszlim nők burkában estek egymásnak Szaúd-Arábiában a nyílt utcán, a dulakodás hevében egyikük még a gyerekét is a földhöz vágta.
Letartóztattak egy egyiptomi férfit Szaúd-Arábiában, mert egy szaúdi nővel ebédelt
Rengeteget késett a McLaren és a Renault olaja Az időjárási viszontagságok miatt nem érkezett meg időben a két istálló kenőanyaga Suzukába, így csütörtökön nem tudták a szokásos teszteket végrehajtani a motoron, szabályszegésre is kényszerültek.

Durva konyhai balesetet szenvedett Varga Iza Sebészeti ügyeletre került Varga Iza, miután lángoló olaj ömlött a kezére. Könnyen lehet, hogy a baleset miatt át kell írni a Barátok közt forgatókönyvét.
Trump okolható az olaj drágulásáért Putyin szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint Donald Trump amerikai elnök részben magát okolhatja az emelkedő olajárért. Az Iránnal kapcsolatos amerikai szankciók törvénytelenek és károsak a globális gazdaság....
Hamarosan visszafordulhat az olaj árának emelkedése Londoni piaci elemzők véleménye szerint valószínűleg átmeneti jelenség a nyersolaj világpiaci árának meredek emelkedése, és a folyamat hamarosan több ok miatt is várhatóan visszafordul.
Négyéves csúcsát karcolta a Brent olaj ára A kőolaj ára fokozatosan nő, ahogy közeledik november 4-e, az Irán ellen elrendelt amerikai szankciók életbe lépésének a határideje.
Fűszeres céklafasírt olaj nélkül: könnyű ebéd, amit a fogyókúrázók is megehetnek Friss, egészséges, és nem hizlal. Ha eddig nem próbáltad, a céklafasírtot el kell készítened.
Tökéletes kombináció az olajnál, száguldott a Mol Ma este ülésezik a Fed, a piacok eléggé kiváró állásponton voltak ma, de azért bizakodóak. A BUX emelkedett, a forint erősödött, a Mol egyenesen száguldott. Megtorpant viszont az olaj erősödése, pedig...