18 szúrással ölte meg édesanyját egy brit nő

Majd megpróbálta öngyilkosságnak beállítani.

2018. október 6. 14:59

A cikk folytatása...Friss hírek
A bebörtönzött ukrán filmrendező helyett rokona vette át a Szaharov-díjat Nem az számít, hogyan él vagy hal meg valaki, hanem az, hogy milyen célokért" írta az Oroszországban fogva tartott Szencov levelében.
Jóváhagyták az EU 2019-es költségvetését Az EP és a tanács is elfogadta a számokat.
Az EU vezetői együttérzésüket fejezték ki az áldozatok hozzátartozóival Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, Strasbourg az európai béke és demokrácia szimbóluma.
3 év börtönt kapott Michael Cohen, Trump volt ügyvédje Többek között a kampányfinanszírozási törvény megsértéséért ítéleték el.
Az EU megelégelte, hogy szinte bárki hozzáférhet bomba-alapanyagokhoz Olyan anyagokról van szó, amelyeket a gyártók hétköznapi használatra szántak, de akár robbanóanyagot is lehet készíteni belőlük.
Macron az emberek megkérdezése nélkül támogatta Soros migránspaktumát Eközben kiemelt kockázatú bűnözők hajtanak végre terrortámadást Franciaországban.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés volt Strasbourg központjában A belügyminiszter szerint hárman meghaltak, tizenketten megsérültek. A rendőrség lezárta a karácsonyi vásár környékét. Magyar EP-képviselő is hallotta a lövéseket.
Bizalmi szavazást indítanak Theresa May ellen Szerda este tartják a titkos szavazást a Konzervatív Párt alsóházi frakciója kezdeményezésére.
Donald Trump: A legvirágzóbb gazdaságot teremtettem meg Az elnök szerint az emberek fellázadnának, ha őt el akarnák távolítani a posztjáról.
Helyszíni videók: sikítva menekültek az emberek a strasbourgi lövöldözéskor A támadásnak a legfrissebb hírek szerint három halottja és tizenegy sérültje van.
"Allah akbar"-t kiáltott a strasbourgi lövöldöző A férfi taxival menekült a helyszínről.