18 szúrással ölte meg édesanyját egy brit nő

Majd megpróbálta öngyilkosságnak beállítani.

2018. október 6. 14:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Börtönbe megy a svéd, aki ellopta a koronaékszereket Megvágta magát a vitrinnel, majd egy kukába dobta a zsákmányt.
Erős földrengés rázta meg Ecuadort 7,5-ös, vagyis igen erős rengéseket mértek.
Jeremy Corbyn szerint vissza kellene fogadni a migráns terroristafeleséget A nő nem bánja, hogy a hírhedt terrorszervezet csatlakozott. A Munkáspárt elnöke tárt karokkal várná.
Lopott a magyarokat gyalázó bevándorláspárti svéd miniszter élettársa A balos Annika Strandhäll élettársa nem hajlandó az ezért kiszabott büntetés megfizetésére.
Halálra késeltek egy 23 éves férfit Londonban Ez a tizenegyedik gyilkosság az idei évben a brit fővárosban.
Nem nyugszik bele a dzsihadista nő apja, hogy lányát nem engedik vissza Amerikába Az apa pert indított az Egyesült Államok ellen.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Élete végéig börtönben marad a gyalogosok közé hajtó ausztrál férfi Hat ember haláláért felelős.
Kazah nép teljes kormánya menni levesbe Nurszultan Nazarbajev elnök döntött, és fellebbezésnek helye nincs.
Szíriában végeztek a párizsi merényletek egyik szervezőjével Egy amerikai vezetésű nemzetközi terrorellenes koalíció végzett a férfival.
Venezuela lezárja a Brazíliával közös határát Maduro szerint az ellenzék Brazíliából akar segélyeket bejuttatni országába.
Három hónap után végre kinevezték a két új román minisztert Klaus Iohannis államfő eddig minden jelöltet elutasított, most végre kinevezett két jelöltet miniszterré.