Ha így folytatják, legális lehet a melegházasság Romániában

Továbbra sem nagyon tolonganak a család fogalmát a magyar alaptörvényhez hasonlóan meghatározni kívánó népszavazáson. A magyar többségű megyék a sereghajtók a részvételben.

2018. október 7. 14:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Romániában öt százalékos lesz az áfa az idegenforgalmi szolgáltatásokra Kedvezményes, 5 százalékos áfát vezet be november 1-jétől az idegenforgalmi szolgáltatásokra a román kormány, erről csütörtökön döntött a bukaresti kabinet - jelentette be Nelu Barbu kormányszóvivő.

Megvédenék a hagyományos családmodellt Romániában Csaknem hatmillió szavazat szükséges az érvényességhez.
Soltész: Ki kell mondani, hogy a házasság férfi és nő kapcsolatából fakad Népszavazást tartanak a hétvégén Romániában.
Az RMDSZ lelkiismeret szerinti szavazásra buzdít A bejegyzett élettársi kapcsolat jelenleg nincs szabályozva Romániában.
Amnesztiát sürget Liviu Dragnea Romániában Általános amnesztiát sürget Romániában Liviu Dragnea román szociáldemokrata házelnök, akit immár két korrupciós ügyben is elmarasztalt a bíróság állítása szerint igazságtalanul.
Csak Romániában és Bulgáriában undorítóbbak a vonatok és az állomások mint Magyarországon Bulgária és Románia szintjén van a magyar vasút, már ami a vonatok és az állomások tisztaságát illeti derül ki az Eurobarometer friss felméréséből.

Kalmár: a szórványmagyarság a nemzet bástyája A nemzet bástyájának nevezte a szórványmagyarságot Kalmár Ferenc, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa szombaton Romániában, a temesvári magyar napok rendezvényén, ahol átadta a...
Lassult Romániában az afrikai sertéspestis terjedése Lassult Romániában az afrikai sertéspestis terjedése, a Magyarországgal szomszédos megyékben az utóbbi hónapban már nem jelentek meg újabb fertőző gócok - derült ki az állategészségügyi és élelmiszerb...
Tíz centi hó esett Romániában, hegyimentők hozták le a turistákat Téligumi nélkül ne próbáljanak átkelni a a Fogarasi-havasokon.
#filternélkül - Smink, disznóvágás, deriválás - Ismerd meg Karint! Ez a fiatal lány minden, csak nem átlagos. Dragos Karin exkluzív interjúban mesélt arról, milyen Romániában magyarként felnőni és hogyan lett hazánk egyik legnépszerűbb beauty vloggere.
Dálnoky Réka nyerte az RMDSZ centenáriumi drámapályázatát Dálnoky Réka nyerte a Tévedések tárháza című művével azt a drámapályázatot, melyet a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Communitas Alapítvány abból az alkalomból hirdetett meg, hogy Erdé...
Bűnvádi eljárás indult a román csendőrség vezetői ellen Hivatali visszaéléssel és hivatali visszaélésben való bűnrészességgel gyanúsítja Romániában az ügyészség a csendőrség három vezetőjét az augusztus 10-i kormányellenes tüntetés ügyében, amikor a rendfe...