Minden negyedik magyar gyerek túlsúlyos

Hatvan város lakosságának megfelelő, mintegy 20 000 súlyosan elhízott gyermek él az országban.

2018. október 11. 12:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Aleska fejét folpackba tekerték és ezért még fizet is Vagy legalábbis önszántából vállalkozott a fura kezelésre.
Kövér: Ez puccskísérlet volt És a lehető legfájdalmasabb szankciókkal akarja sújtani az ellenzéki rendbontókat.
A Lófej-köd nyolcadik bolygójára (3. jelentés)
Krokodilt ettem
Már a rendőrökre is rátámadtak a tüntetők Habár az Index és más baloldali lapok azt állítják, hogy a rendőrség könnygázt alkalmazott az anarchista tüntetőkkel szemben, az igazság az, hogy ez pont fordítva történt. Megrohamozták a rendőrsorfalat, és több tisztet is lefújtak.
Több robbanás történt a török támogatású felkelők területein Négy pokolgépes merénylet is történt szerdán Észak-Szíriában, a török támogatású szíriai felkelő csoportok ellenőrizte területeken, egy napon Recep Tayyip Erdogan török államfő bejelentésével, amely szerint a török hadsereg újabb hadműveletet indít az Eufrátesztől keletre tevékenykedő kurd milícia ellen.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Áttörték a rendőrsorfalat, felmásztak a Fidesz-székházra a tüntetők A Kossuth térről vonultak a Nagykörúton és az Andrássy úton át, a Lendvay utca elején áttört a tömeg a rendőrökön, és elkezdett felmászni az épületre.
Öt nap múlva lesz az egész napos Jónak lenni jó! műsora A 13 630-as adományvonalon továbbra is 250 forintot jelent egy hívás.