A Marie Claire egy Afrikából idemenekült modellt tett a címlapjára

Káfia Mhdi 14 évesen egyedül hagyta el Szomáliát, mert egy nála sokkal idősebb férfihoz akarták adni. Embercsempészekkel és futva menekülve Magyarországig jutott, amiről sosem hallott, és a divatszakma fel is fedezte.

2018. október 11. 13:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Óriási különbségek a citrom árában 400 forint most, de van, ahol már 1300 forintot is elkérnek egy kiló citromért. Ezért sokan ilyenkor inkább kevesebb citromot vesznek. A nagy árkülönbséget egyébként az okozhatja, hogy sokszor Ameriká...

Csempészett vadhúst árulnak Brüsszelben? Az élelmiszer Afrikából származhat.

Friss hírek
Zalatnay Saroltát a külseje miatt kritizálták - A 70 éves énekesnő így vágott vissza Zalatnay Cini csak nevet az őt tért támadáson.
Békés tüntetéssel kezdődött, majd fegyveres szabadságharccá változott 1990 májusa óta a forradalom október 23-i kezdőnapja Magyarország nemzeti ünnepe.
A CIA igazgatója Törökországba utazott A látogatást hivatalosan nem jelentették be.
Folytatódnak a 1956-os megemlékezések A Terror Háza Múzeumnál délután Orbán Viktor mond beszédet.
Második helyen áll Magyarország a régiós listán A Coface listáján tizenkét ország közül a második helyen áll Magyarország.
Két amerikai romboló haladt át a Tajvani-szoroson A Pentagon szóvivője közölte, a két jármú rutin jelleggel közlekedett.

Afrikából telepítenék át az első csoportokat Legális migrációs csatornákat, állandó áttelepítési mechanizmust és a bevándorlást támogató magánszponzorációs programokat szorgalmaz az Európai Bizottság.
Dél-Afrikából terjedhetnek el a világ legundorítóbb gyárai Új technológiával gyártanak állateledelt: milliárdnyi légy petézik sok száz tonna ételmaradékra, a kikelő lárvákból fehérje, olaj és trágya lesz.
Divatlapok is rajonganak Nanushkáért A világ legnagyobb divatlapjai, online felületei is rajonganak Nanushkáért. A new yorki ruhakollekció bemutatása után több híres divatmagazin is írt a márkáról. Sándor Szandra Totem nevű ruhaköltemény...

Top hírek:
Decemberben indul Elon Musk föld alatti vasútjának tesztverziója Twitteren jelentette be, hogy már majdnem kész az első alagút.
A többség támogatja, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez Tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy "az ide érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része korrupciós csatornákon magánzsebekbe vándorol."
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Rendőrökre támadtak a migránsok, de a rendőrkutyának elege lett videó A francia migránsnegyedekben mindennapossá vált a brutális migránserőszak.
Nézőpont Intézet: A rendőrviccek iróniája a múlté A közvélemény-kutatásuk szerint ötmillió magyar büszke a rendőrökre.
Védőőrizetben a meggyilkolt szaúd-arábiai újságíró menyasszonya A török rendőrség a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja.