Ilyen, ha egy profi fotósnak macskája van: zseniális képeket készít róla

Gyönyörűen örökíti meg a macskáját az orosz lány, és olykor viccelődik is a képeken.

2018. október 11. 16:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Mr. és Mrs. Smith - október 22., hétfő, 23.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Kerry Washington, Adam Brody #filmekegesznap
Horoszkóp: október 16., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!
Több mint TestŐr - szombat 10.10 Ajánló - Nézd a Több mint TestŐr következő epizódját szombat délelőtt a SuperTV2-n!
Az élet dalos oldala - 46. rész Reality-műsor
Gólözön és döntetlen! Észtország-Magyarország 3-3 Fordulatos, gólgazdag találkozón nem tudtunk örülni a végén, Észtország-Magyarország 3-3. A magyar labdarúgó-válogatott ezzel a negyedik fordulót követően maradt a harmadik helyen a csoportjában, amelyet már nem nyerhet meg, azaz biztosan nem jut fel a Nemzetek Ligája B osztályába. Nemzetek Ligája, C osztály, 2.
Ninja Warrior 2018 - 2. adás Kezdetét vette második Selejtező, ahol újabb 50 harcos kapott esélyt, hogy meghódítsanak minden akadályt, és a Középdöntőbe juthassanak.

Top hírek:
Anyja sem tudja, hogyan halt meg Szabika A kórházban vesztette életét az a két és fél éves kiskunmajsai kisfiú, aki múlt szerdán játék közben eshetett bele a családi házuk udvarán lévő kerti tóba. Édesanyja ugyan pillanatok alatt kihúzta és kórházba szállították, de egy rejtélyes komplikáció lépett fel. Nem kellett újraéleszteni, egy kicsit megpaskoltam a hátát és magához tért.
Versenyt akart futni a metróval Márk Mint akit üldöznek, úgy rohant be a metróalagútba Budapesten egy 18 éves fiatal, végül ájultan elhevert a síneken. Majdnem egy órára leállította a metrót.
Végre! Olyan újítás jön a Messengeren, amit nagyon sokan szeretni fognak Nem is értjük, eddig miért nem jöttek elő ezzel.
Húsdarabok hullottak az égből: a legfurább dolgok egyike, ami valaha fentről potyogott Nem lehetett valami szép látvány, de nem ez az egyetlen bizarr dolog, ami fentről érkezett.
Így áll a szexi, felsliccelt szoknya a képzeletben és a valóságban - Mindenki tapasztalta már a különbséget A ruhák nem mindig úgy festenek felvéve, mint a hirdetésben vagy az Instagramon: ezekkel a problémákkal a legtöbb nő szembesült már.
Rajongóját vette feleségül Maros Gábor Sok szakmai, magánéleti kudarc, kirúgások és egy idegösszeomlás után újra boldog Maros Gábor. Az Opera és Operett Színház egykori csillaga a múlt héten harmadszorra is megnősült. Násznép nem volt az esküvőn, a szekszárdi városházán tartott szertartáson csupán menyasszonyának fia és lánya jelent meg.