Ilyen, ha egy profi fotósnak macskája van: zseniális képeket készít róla

Gyönyörűen örökíti meg a macskáját az orosz lány, és olykor viccelődik is a képeken.

2018. október 11. 16:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Az élet dalos oldala - 90. rész reality-műsor
Lázár és Géza a retró konyhasó - 40. rész főző-show
Ezért van valójában pompom a sapkákon! Nem díszként szolgál Fontos funkciója van.
Csak show és más semmi - 10. adás 3. rész Tatár Csilla és Schobert Norbert produkciója után Eke Angéla és Baronits Gábor előadása következett.
Badár Tomi a légtornász produkcióról: ˝Elállt a szavunk˝ Koholák Alexa könnyek között fogadta a zsűritagok dicséretét, hiszen halálfélelmek között készült fel a produkcióra. 
Érzelmes vallomás: Tatár Csilla meghatódva vallott csapattársairól Tatár Csilla hálás volt, hogy a légtornász feladatot Szandival, Babettel és Alexával adhatta elő, mert elárulta, nagy harmónia alakult ki köztük. 

Top hírek:
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
Paula és Paulina - 87. rész Carlos Daniel sem tudja elkerülni a találkozást Paulával, ez persze csak vitához vezet. Estefania értesül Leandro és Viviana házasságáról és közli Willyvel is. Willy viselkedése hirtelen megváltozik a felesége irányába, amikor megtudja, hogy ismét kikérte a jussát. Gema jelentkezik Paulánál, aki azt tervezi, hogy a segítségével áll bosszút a Bracho családon.
Miért lesz egyre több magyar nő IR-es? A felismerés létfontosságú lenne 2014-ben 727 ezer 2-es típusú cukorbeteget számoltak össze, ez a lakosság 7%-a. Az újonnan diagnosztizáltak több mint fele nő.
Lelőtték a strasbourgi merénylőt Mint arról korábban beszámoltunk, rendkívül súlyos támadás rázta meg a franciaországi Strasbourg városát, ahol kedd este egy fegyveres nyitott tüzet a karácsonyi vásár közelében, végezve három emberrel, valamint megsebesítve további tizenkettőt. A tettes, Chérif Chekatt lövést kapott, de elmenekült a helyszínről.
Lázban égnek a Barátok közt-rajongók: Feltámasztják Berényi Zoltánt? Egészen különleges fordulatot vett a napokban a Barátok közt. Nagyon úgy fest, hogy a produkció húszéves történetének legnagyobb dobására készül, és visszahozza az első epizódban elhunyt szereplőt.
Fokhagymával sült, fűszeres krumpli: kívül jó ropogós Nem kell több kifogás, ha sült krumplit kíván a család! Ez nem tocsog az olajban.