Módosul a közlekedés a Fiumei úton a hétvégétől

Az autós és a tömegközlekedést és érinti.

2018. október 11. 16:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Halott oroszlánnal dolgozott Strobl Alajos - Városi legenda A legendás szobrász többnyire az állatkertben mintázta meg állati alanyait, különösen imádta az oroszlánokat. Akkor sem esett kétségbe, ha meghalt az egyik ragadozó. A Fiumei úti sírkertben több orosz...

Friss hírek
Rendőrség: Az egyik tüntető használt könnygázt A hatóságok szerint az egyik demonstráló lefújt két rendőrt.
Páncélosokkal védik a karácsonyi vásárt A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint nem a tüntetések miatt gurultak ki.
Kocsis Máté lebunkózta az ellenzéket Kocsis szerint az ellenzék inkább hasonlít egy állatkertre, mint felelős politikai közösségre.
Strasbourgi terror: utcán a TEK járművei A terrorelhárítók és a rendőrség megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét.
Eszét vesztő ellenzékről ír a kormányoldali média
Medián: A magyarok kicsit jobban kedvelik Káslert, Orbánt most épp nem annyira A CEU ügyében csak egy kisebbség támogatja a kormányt többek között ezt állapítja meg a HVG számára készült év végi Medián-elemzés.

WWI memorial unveiled in Budapest A memorial dedicated to the Hungarian heroes of the first world war was inaugurated in Budapest's Fiumei Street cemetery on Sunday.
Revisnyei Reviczky Imre bátorsága szobrot érdemelt Katonai tiszteletadással avatták fel a Világ Igaza kitüntetésben részesült Revisnyei Reviczky Imre posztumusz vezérőrnagy szobrát kedden a Fiumei úti sírkertben.

Top hírek:
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Aláírásgyűjtés indult az Óbudai Egyetem egysége mellett Az ív szerint elterjedt, hogy az egyetemet, vagy karait más intézménybe olvasztanák be.
Orbán már a két padsor között támaszkodik fotó
Délutánra elvonul a csapadékos idő 1-6 fok várható.
Novák Katalin: A törvény a pénzkeresés szabadságát adja meg videó A családügyi államtitkárt a parlament szerdai szavazása előtt kérdeztük a rabszolgatörvényről, ami szerinte nem az.
Fidesz: a brüsszeli bevándorláspárti többség áterőszakolta a migránsvízumot A brüsszeli bevándorláspárti többség áterőszakolta a migránsvízumot, amivel még több bevándorlót akarnak az Európai Unióba hozni – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiának nyilatkozva kedden Budapesten