A legmenőbb robotos sorozatot itthon alig ismerik, és nem is sejtik, mit hagynak ki

Pedig a Humans magyar tévécsatornán is nézhető, de nem ez a legfőbb indok mellette. Spoilermentes sorozatajánló.

2018. október 11. 17:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyengült a forint estére Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök este a reggeli szintekhez képest.
Isten nem létezik, de nélküle nincs jövőnk - a vallás felé fordul korunk egyik nagy csillagásza Martin Rees új könyvében sorra veszi az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyeket - melyeket mind az emberiség okozott magának -, és megpróbálja megsaccolni, hogyan élhetnénk túl a klímaváltozás-sújtotta, és robotokkal súlyosbított jövőben.
Lassan halad az illegális bevándorlók kitoloncolása Törökországba Lassan halad a Görögországban elutasított menedékkérőknek az EU-török menekültügyi egyezmény keretében történő kitoloncolása Törökországba mondta Markosz Karaviasz, a görög bevándorlási hatóság vezetője csütörtökön.
Angol nyelvterületen mutatkozik be a Virtuózok Nemzetközileg ismert befektetők csatlakoznak a Virtuózok stábjához.
Riasztani kellett a honvédség Gripenjeit A Törökországból Szlovákiába tartó kisrepülőgép a repülési tervtől nem tért el. A kisrepülő vizuális azonosítása után a kapcsolat helyreállt.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.

A remény tesz emberré, pedig nincsen semmi értelme Gondolta volna, hogy az embert többek között az teszi emberivé, hogy egy csomó felesleges dolgot csinál folyamatosan? A Humans forgatásán jártunk.

Top hírek:
Harmincöt millió eurót fizet az AC Milan az új Kakáért De sokan hasonlítják Luca Modrichoz is a 21 éves brazil tehetséget.
Az álkereszténység kora Ha a kurzushívők a tisztségükben maradnak, akkor a baloldal pozíciói konzerválódnak.
Brexit: csak May testbeszédében bízik az EP-elnök, a szavaiban nem talált újdonságot A brit miniszterelnök mondandójában nem volt újdonság, mégis optimista az Európai Parlament elnöke.
Elveszett levél leplezi le Galilei nagy átverését Hiába harcolt ellene az egyház, Galilei ügyesen kijátszotta az inkvizíciót.
"Magam sem értem" - Nem aggódja túl a dolgot az 1,4 milliárdos csalás gyanújába keveredett fideszes képviselő Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését szerda dél körül kezdeményezte a legfőbb ügyész. A kormánypárti képviselő - aki napközben még kitüntetést vett át - csak most reagált.
Kocsmai verekedés miatt megbüntették a Barca sztárjátékosát Arturo Vidal és féltestvére a müncheni éjszakában bántalmazott három embert.