A Jobbik beáll Hadházy mögé, támogatják az Európai Ügyészséghez való csatlakozást

A témában Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke kezdeményezett aláírásgyűjtést.

2018. október 11. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Jobbik szóvivője nem válaszolt a simicskázós kérdésekre, inkább perceken keresztül osztotta az Echo TV-t Mészáros Lőrinc elveszi az emberek pénzét! Miről beszél, képviselő úr?

Soros György emberei a Jobbik közelében Egyre több részlet derül ki a Jobbik és Soros Györgyhez köthető emberek kapcsolatairól.
Vona Gábor profi és kretén is tud lenni A Jobbik volt elnöke érdekes alakja a magyar politikának, nem véletlen, hogy a Hír TV politikai sztármagazinja, a Főhős két részben foglalkozik vele.
Újabb politikust veszített a Jobbik Emblematikus politikusnak lett elege a Jobbikból. Fülöp Erik Volner János kizárást követően kilépett a párt parlamenti csoportjából, és egyetlen nappal később otthagyta magát a Jobbikot is. Volner Ján...
Fogyatkozik a Jobbik, teljes a káosz a pártban Volner János a májusi tisztújító kongresszus megismétlését szorgalmazza.
Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.

Tévúton az Európai Ügyészség Újabb központosítás: korlátoznák az államok nemzeti szuverenitását a büntetőjog területén.
Teljes káosz az ellenzékben Az LMP szétesőben, Gyurcsányék és a Jobbik pedig azon veszekednek, kié a hitelesebb ellenállás.
A Jobbik is feljelenti a luxusrepülőző Orbánt Hivatali vesztegetés és hivatali vesztegetés elfogadása miatt.
Jobbik: a miniszterelnök méltatlanná vált a tisztségére Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerésének nevezte a jobbikos Szilágyi György Orbán Viktor parlamenti válaszát a luxus-repülőútjaival kapcsolatos kérdésre
Botrányos képek kerültek nyilvánosságra a francia elnökről Emmanuel Macron a hétvégén a Kis-Antillákra látogatott, ahol találkozhatott kedvenc szavazóival. A látogatáson készült képek miatt a francia közélet és sajtó jobbik felén teljes a kiakadás.
Az összeesőfélben lévő Jobbik ellenállást hirdetett Szombaton került sor a Jobbik huszadik kongresszusára Budapesten.