Külön parlamenti képviselőt javasol a határon túliaknak az MSZP

Ugyanolyan szavazati jogot és ugyanolyan parlamenti képviseletet adna az MSZP a határon túli magyaroknak, mint az anyaországiaknak talán ez az egyik legfontosabb pontja a szocialisták legújabb nemzetstratégiai programjának.

2018. október 11. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyre többen tiltakoznak a baloldal és a Jobbik szövetsége ellen Az MSZP nemzetiségi tagozatának vezetője elhagyja a pártot, ha létrejön a szövetség.

Timmermans lehet az MSZP kongresszusának díszvendége A szocialisták plusz szavazatokat remélnek az EB-alelnök fellépésétől.
Évértékelő - Megszólalt az MSZP is Az MSZP szerint úgy tűnik Orbán Viktor miniszterelnök "retteg", és erre "bizony van is oka"
'A nácikkal nincs közösködés' A nácikkal nincs közösködés, a baloldal nem foghat össze a Jobbikkal, ezt mondja az MSZP nemzetiségi tagozatának alelnöke. Csóka János Pál a Magyar Nemzetnek arról beszélt, ha az MSZP vezetése nem hat...
MSZP: "a fasizmus egy vírus, a Jobbik pedig a vírusgazda" Korábban még így vélekedtek a szocialista politikusok a Jobbikról.
Molnár Zsolt állítólag küzdelmesen jutott be az MTVA-székházba, viszont felvétel van arról, ahogy rendőrök egyszerűen bekísérik Miután bement az MSZP budapesti elnöke, megszavazták a képviselők, hogy távozzanak az épületből.

Szocialista vesszőfutás Budapesten Kisebbségbe szorult a többi ellenzéki párttal szemben az MSZP Budapesten, a párt egy évtizede képtelen saját főpolgármester-jelöltet állítani a hagyományosan erős baloldali szavazóbázissal rendelkez...
MSZP-Párbeszéd: Önkényes az ellenzéki képviselők megbüntetése Kövér László egyhavi tiszteletdíj megvonását javasolta.
Előválasztás: mégsem biztos Puzsér részvétele Puzsér nem hajlandó részt venni az előválasztás második fordulójában, ha nem lesz online regisztráció is, az MSZP viszont ebből nem akar engedni.
Nagyon megverték az MSZP-t Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyerte a baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztását.
Hajrájához érkezett a baloldali fővárosi előválasztás Vasárnap délig lehet szavazni az MSZP-s Horváth Csabára vagy a párbeszédes Karácsony Gergelyre.
Bors: Az MSZP volt elnöke a Kanári-szigeteken tölti napjait Tóbiás József luxuskörülmények között tölti mindennapjait erről írt a bulvárlap.