Az izraeli Vaskupolának nem sikerült megsemmisítenie egy palesztin területről kilőtt rakétát

A rakétatámadás egy olyan időpontban történt, amikor Egyiptom és az ENSZ közvetíteni igyekszik egy tűzszünet elérésére Izrael és a Gázai-övezetet uralma alatt tartó, Hamász radikális palesztin szervezet között. A rakéta Izrael déli részén csapódott a földbe, kárról és áldozatokról egyelőre nincs hír.

2018. október 25. 6:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy korábbi amerikai diplomata szerint Orbán háborút hirdetett a szabadság ellen A volt amerikai helyettes ENSZ nagykövet, William J. vanden Heuvel szerint itt az idő, hogy megbüntessék Magyarországot.

Trump keresztbe tett az izraeli-horvát fegyverüzletnek Az USA nem örült, hogy Izrael amerikai gyártmányú gépekkel előzte be őket.
Nemzetközi nyomozást sürget az ENSZ-főbiztos a Hasogdzsi-ügyben Nemzetközi vizsgálatot sürgetett Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a meggyilkolt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyében szerdai genfi sajtótájékoztatóján, amelyen egyebek ...
Nagy a tétje az ENSZ klímakonferenciájának A csúcstalálkozó feladata, hogy résztvevői rögzítsék a 2015-ben kötött klímaegyezmény technikai megvalósításának szabályait.
Erdogan: egy műanyag zacskóval fojtották meg Hasogdzsit A török elnök az ENSZ elé viszi az ügyet, ha szükséges.
Arat a csendes gyilkos: a dinoszauruszok óta nem látott ütemben pusztulnak a Földön az állatok Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul figyelmeztet Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményéne...

Vasárnap kezdődik az ENSZ klímakonferenciája A párizsi egyezmény szabálykönyvét alkotnák meg Katowicében.
'Elhibázott az ENSZ csomagja' Súlyos kockázatot von a saját állampolgárai fejére, aki aláírja az ENSZ migrációs csomagját. Erről beszélt Orbán Viktor Prágában, miután Andrej Babis cseh kormányfővel tárgyalt. Orbán Viktor szerint a...
Nagy buli lett az ENSZ-ben, miután a szervezet védelmébe vette a reggaet Bob Marley híres slágerét énekelte és táncolta el a közgyűlés.
Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.
A német kormánypártok támogatják az ENSZ migrációs csomagját A német kormánypártok parlamenti határozatot készítettek a csomag támogatására.
Kercsi incidens - Megszólalt Amerika is Nikki Haley: Oroszország durván megsértette a szuverén Ukrajna területi épségét Oroszország durván megsértette a szuverén Ukrajna területi épségét - hangoztatta Nikki Haley, az Egyesült Ál...