Migrációs félelmek két földrészen is

Az Egyesült Államok és Magyarország után Ausztria is hátat fordít az ENSZ migrációs csomagjának erről döntött az osztrák kormány, noha Bécs a világszervezet egyik európai székhelye is.

2018. november 2. 7:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Palkovics László: nagy eredmény a gazdaságfejlesztési stratégia megalkotása Fontosnak tartja, hogy újraírták Magyarország innovációs és kutatás-fejlesztési politikáját, amelytől azt reméli, hogy elmozdulunk a fejlett technológiát képviselő, értéket teremtő beruházások, tevéke...

Tovább élhetsz, ha leolvadnak rólad a fölösleges kilók A felnőtt magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, ezzel az eredménnyel 2018-ban Magyarország volt a világ negyedik legelhízottabb országa. A fölösleges kilók nem csak esztétikai prob...
Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködé...
Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket Blinken ex-nagykövet olvasói levélben erősítette meg: a magyar kormányok nem tartják be a washingtoni megállapodást.
Az Egyesült Államok legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa nem viszi sírba a titkait A halálos beteg, börtönben ülő, idős fekete férfi úgy gondolta, hogy megosztja bűneit egy nyomozóval. Az elmúlt évtizedekben majd a fél országban kilencven nővel végzett.
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.

Ajándékcsomagokkal és klasszikus dallamokkal a szebb karácsonyért A Filharmónia Magyarország minden egyes programján kiemelt szerepet szán a gyermekeknek.
Elbúcsúztatták George H.W. Bush elnököt A washingtoni búcsúztató után az Egyesült Államok 41. elnökét csütörtökön temetik, a texasi Houstonban.
Strache bírálta a CEU Bécsbe költözését Ellentétesen értékelték Ausztria vezetői sajtótájékoztatójukon a CEU (Central European University) Budapestről Bécsbe való átköltözését: míg Sebastian Kurz néppárti (ÖVP) kancellár szerint az oszt...
Hatszáz küzdősportoló Budapesten Magyarország egyik legrégebbi versenye nemzetközi szintre lépett.
Elindult Magyarország legnagyobb ünnepi összefogása Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!
Harlem melegbáljaiból megérkezett a vogue Budapestre Igaz, 30 év kellett hozzá. A Madonna-számból ismert tánc reneszánszát éli, már itthon is vannak művelői. Kipróbáltuk, és meg is interjúvoltuk Magyarország első számú vogue-osát.