Művészetek találkozása

Összművészeti gálaest New Yorkban.

2018. november 4. 16:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Törökországnak terve van a szíriai béke helyreállítására Törökországnak van terve a béke helyreállítására Szíriában - ezzel a címmel jelentetett meg Recep Tayyip Erdogan török államfő véleménycikket, amely a The New York Times című napilap internetes oldalá...

Hidvéghi Balázs: a törvények vitája helyett az EP kampányról van szó A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a New York Times, Washington Post, Reuters beszámolói a rabszolgatörvény elleni demonstrációról ugyanazt az ellenzéki narratívát erősítik.
Islanders-Rangers magyar kommentárral kizárólag a Spíler TV-n Szombaton jön a New York-i derbi az NHL-ből.
A török elnök miatt félti az életét az NBA-s kosaras A New York Knicks játékosa nem utazik a csapatával Londonba.
Te jó ég! Mi történt Madonna fenekével?  A 60 éves popdíva újévkor adott meglepetéskoncertet egy New York-i melegbárban 13 éves fiával, David Bandával. A legnagyobb csodálkozást még­sem a fellépés váltotta ki, hanem a sztár kinézete. Madonna...
New Yorkban ettől az évtől már egyszerűbben lehetsz "X-Men" Az amerikai nagyvárosban január elejétől már orvosi aláírás nélkül is választhatják a harmadik nemet a város szülöttei.

Kína épített egy antennát, amely ötször akkora, mint egész New York Főleg hadászati célt szolgál az az új rádióantenna, amelyet valahol Kínában építettek meg, és amely ötször akkora, mint az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa, New York City.
1910 óta nem haltak meg ennyire kevesen közlekedési balesetben New Yorkban, mint 2018-ban Bejött a svédektől importált Vision Zero-elv, évről évre javul a közlekedésbiztonság a városban.
New Yorkban megerősített biztonsági intézkedésekkel várják az új évet Megerősített biztonsági intézkedések közepette várják az új esztendőt New Yorkban.
Őrizetbe vették a kínai kutatót, aki azt állította, megszülettek a világ első génmódosított ikrei December elején köddé vált, most a New York Times azt írja, Sencsenben őrzik.
Újabb adatkezelési botrány a Facebooknál A New York Times szerint nagy technológiai cégek szabadon csemegézhettek a felhasználói adatokból. A közösségi hálózat tagad.
Hemzsegnek a hibáktól a Facebook moderációs irányelvei A New York Times megszerzett egy 1400 oldalas szabálykönyvet.