Berki Krisztián és Weisz Fanni is pánikrohamot kaphat

Új évaddal jön a TV2-n A legbátrabb páros, megvannak a szereplők.

2018. november 6. 14:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hódi Pamela, Weisz Fanni, Megyeri Csilla és Tóth Gabi így gálázott az inspiráló nők között Íme pár fotó a vörös szőnyegen pózoló hírességekről!

Így tanítja jelnyelvre követőit Weisz Fanni - videó A modell fontosnak tartja, hogy szépsége mellett valami pluszt is adjon követőinek, ezért - még tavaly - elhatározta, hogy apró lépésekben, de megtanítja a jelnyelvre a követőit. A #jelszerdára keresz...
Igazi dalia: erre a programra kísérte el Mazsit Berki Krisztián Berki Krisztián és felesége, Mazsi is kitett egy-egy fotót a jeles alkalomról.
Weisz Fanni a Glamour-gálán szexi ruhában vonzotta a tekinteteket - Képgaléria Hazai sztárok ruhája a 2018-as és a 2019-es Glamour-gáláról.

Hódi Pamela és Berki Krisztián is ott volt a Glamour díjkiosztó gáláján Külön jöttek, külön mentek, nem is volt semmi feszültség.
Színész lett Berki Krisztiánból? A Pénzt vagy éveket! adásában arról mesélt Pintér Tenya, hogy jó barátságot ápolnak Berki Krisztiánnal, aki már szerepelt is néhány darabjában. Az, hogy milyen szerepet osztott a celebre Tenya, és hog...
Berki Krisztián egy ideig nem lesz képernyőn a TV2-nél Lejárt a szerződése, amit a csatorna nem hosszabbított meg.
Ezért házasodott titokban a TV2 műsorvezetője A lánya se volt jelen Berki Krisztián elárulta, miért házasodott a családja kizárásával.