Sem látni, sem büntetni nem akarja az átlagos magyar a hajléktalant

Az Index megbízásából készült közvélemény-kutatásból az derül ki, hogy kettős az emberek hozzáállása a problémához: zavarja őket a hajléktalanok látványa az utcán, de nem tartják őket tanulatlan bűnözőnek, sem kizárólagosan felelősnek a sorsukért.

2018. november 8. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csak nézi vagy csinálja is? Szabadban vagy a négy fal között? Egyedül vagy csoportosan? A magyarok nem viszik túlzásba a sportolást, ami meglátszik az egészségügyi állapotunkon is. Na de hogy állnak ezzel az Index olvasói?

Felmosónyéllel kergette el a szatírt a nyergesújfalui presszó pultosnője Ahogy az Index írja, az esztergomi ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és szeméremsértés vétsége miatt már az elkövetést követő napon bíróság elé állította az...
Az Index alkonya bírósági ügyek, szelektív emlékezet és piti sunnyogás 2018. augusztus 17. napján egy apró hír került napvilágra az index.hu nevű álhírgyár háza tájáról. A Fővárosi Törvényszék ugyanis másodfokon is felmentette az indexes újságíró zaklatóját.
Az ügyészség vádat emelt az Index munkatársa ellen Megborult a hazai álhírgyár talapzata.
Staudt Gáborról érdeklődtek a lengyel nyomozók A két volt rendőrtiszt az Index újságíróinak tagadta, hogy bűncselekmény elkövetésében vettek volna részt, csakúgy, mint Staudt Gábor.
Megszüntették a Kiss Szilárd elleni nyomozást Az ügyészségnek sehogy nem sikerült bizonyítékot találnia mindarra, amit az Index cikksorozatban írt meg a volt agrárattassé piszkos ügyeiről.

Megszólalt az MNB a Plotinus-vizsgálatról Rákérdezett az Index a Magyar Nemzeti Banknál a Plotinus Holding Nyrt.-vel szemben a részvény visszavásárlási programja miatt elindított piacfelügyeleti vizsgálat hátterére. A kapott válaszokat...
Megjött a CEU bejelentése: ha év végéig nincs megállapodás, költöznek Magyarországról Ha decemberig nem történik megállapodás, vagyis a magyar kormány nem írja alá az államközi egyezményt New Yorkkal, akkor a CEU Bécsbe költözik - írja az Index. Az egyetem közösségének ma délutáni.....
Napirenden az előadóművészeti tao megszüntetése Több kormányközeli forrás is megerősítette az Index értesülését.
Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből Kilép az LMP-ből Meszerics Tamás, a párt európai parlamenti képviselője erősítette meg az Index vasárnapi értesülését az MTI-nek Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője.
Elítélték a Buda-Cash vádlottjait 7 év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash vádlottjait. Az Index szerint egyenként 7 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash vádlottjait,....
Lázár János javaslatáról beszélget most a magyar internet, az Index olvasói mit gondolnak róla?