Sem látni, sem büntetni nem akarja az átlagos magyar a hajléktalant

Az Index megbízásából készült közvélemény-kutatásból az derül ki, hogy kettős az emberek hozzáállása a problémához: zavarja őket a hajléktalanok látványa az utcán, de nem tartják őket tanulatlan bűnözőnek, sem kizárólagosan felelősnek a sorsukért.

2018. november 8. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rosszul lefordított tweetből csinált hírt az Index és a 444 Hülyének akarták beállítani az amerikai elnököt. Fordítva sült el.

Minden mozgásban - változik a Bux és a Bumix Elfogadták az Index Bizottság előterjesztését.
Itthon is házhoz szállíthat a McDonalds A gyorsétteremlánc Európában már néhány helyen be is vezette a házhoz szállítást, amit hamarosan Magyarországon is elindíthatnak. Akár már áprilistól megrendelhetjük a Netpincéren keresztül a kedve...
Házhozszállításba kezdene a hazai McDonald's Akár már a jövő hónapban elindulhat a McDonald's házhozszállítási programja Magyarországon, ami a világ számos országában működik - írja az Index. Az információt egyelőre nem erősítette meg a cég,...
Keressük az Index új gyakornokait! Kilenc hónapon át egyéni és csoportos képzésben vehetnek részt új gyakornokaink, indul a jelentkezés, a határidő március 25.
Ingatlanvállalkozásba kezdett az Index!

Itt az Index Nagy Netbiztonsági Kalauza Ha nem akar ön lenni a hekkerek következő áldozata, nem szereti, hogy a Facebooktól a netszolgáltatójáig mindenki mindent tud önről, vagy csak szeretné megőrizni a titkait, kattintson.
Egy hónapig a ti pénzetekből működhet az Index Számos ígéretünk már megvalósult, most minden eddiginél nagyobbat álmodunk.
Politikai csodafegyver lehet Orbán családvédelmi programja - Hol a pénz? Az Index Gazdaság rovatának podcastja Sikerülhet megállítani a népességfogyást a kormány legújabb akciójával? És miért nem tud veszíteni ezen a Fidesz? Erről beszélgettünk a Gazdaság rovat podcastjában.
Egymillió dolláros vérdíj Bin Laden fiáért Az Index szúrta ki, hogy az amerikai kormány 1 millió dollárt ajánl annak, aki segít megtalálni Oszáma bin Láden fiát, Hamza bin Ládent. Bárkinek,
Az Index-közeli bagoly története óriási happy end lett
2 ember vert meg 30 bulizót a népszerű budapesti szórakozóhely előtt A Kertész utcai Vittulánál történt atrocitásról az Index számolt be.