A T.Ö.K.É.L.E.T.E.S. főtt tojás titka (Bónusz pucolós videóval!)

2018. november 8. 7:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fiataloknak az ár, idősebbeknek a kedvezmény A kuponok vásárlásáról készített kutatást a Bónusz Brigád és a GKI Digital.

A fiatalok az ár, az idősebbek a kedvezmény alapján vásárolnak kuponokat A fiatalokat az ár, az idősebbeket a kedvezmény mértéke érdekli a kuponok vásárlásakor - derül ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatásából.
Felmérés készült a magyar lakosság munkába járási szokásairól Hogyan járunk munkába, iskolába, mennyi időt vesz ez el? Ezt a kérdést tette fel a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatásában. A kutatás kitért arra, hogy ki viseli az utazás anyagi terheit, ill...
Mit gondol, bicikliznek, autóznak, vagy tömegközlekednek a legtöbben az országban? A magyar dolgozók több mint fele tömegközlekedik, a legtöbben fél-1 óra alatt érnek be a munkahelyükre, és havi 5-10 ezret költenek közlekedésre, egyebek mellett ezek derültek ki a Bónusz Brigád és a...

Pénteken szóltak a Hankook 3000 magyar dolgozójának, hogy nem lesz év végi bónusz Ha lesz, akkor majd januárban.
Mercedes-modell: a 35 százalékos béremelés máshol is elérhető Két év alatt 35 százalékos fizetésemelés, több százezres bónusz, kafetéria és 13. havi juttatás mindezt a kecskeméti Mercedes-gyárban működő érdekvédők harcolták ki.
Mit keres minden szusis dobozban az a gagyi zöld műlevél? Bónusz: azt hiszi, az a zöld paszta a szusi mellett vaszabi? Dehogy az.
Molekuláris tetkóval robbantanak a gyógyszerfejlesztésben magyar kutatók Világon is egyedülálló kutatásokkal csökkentik a nem kívánt mellékhatásokat. Bónusz zebrahalak!