2 éven át fotózta az évszakokat ugyanazon a helyen: csodálatos az eredmény

Nagyon érdekes élmény egyben látni, hogyan változtatják meg az évszakok ugyanannak a helyszínnek a hangulatát.

2018. november 8. 16:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Visszatérnek a terroristák Európába Az Iszlám Állam közel-keleti meggyengülésével egyre több dzsihadista próbál Európába jönni. A folyamat komoly biztonsági kockázatot rejt Európa számára, ugyanis még inkább megnőhet a ...
Házaspár segített a lerobbant mentőn Több, mint negyven perce vesztegelt egy defektet kapott mentőautó az M5-ös autópályán. A kocsiban ugyanis rossz volt az emelő, ezért nem tudták kicserélni a kereket. Egy család állt meg negyven perc után és a családfő, aki egyébként gumiszerelő, segített a mentősöknek kicserélni a kereket. Egy csavarhúzóval helyettesítette az eltört emelőkart.
Ismét ellopták a Gyöngyhajú lányt Ismét engedély nélkül használták fel az Omega népszerű dalát, a Gyöngyhajú lányt. Most egy brit krimisorozat előzetesében hallható. Nem először fordul elő, hogy ellopják a zenekar valamelyik számát. Kanye West legutóbb 29 millió forintot fizetett, mert engedély nélkül dolgozta fel a dalt. Erről Kóbor János, az Omega frontembere beszélt a .
Jóni Máté vs. Mischinger Péter 61. adás A Villa játék elkezdődött. Először Jóni Máté és a friss Párbaj győztes Mischinger Péter futamával indult a harc. 
Mondj igent a ruhára: Atlanta - IX. évad 9. rész A sorozat Atlanta ismert esküvői ruhaszalonja, a Bridals by Lori életébe enged bepillantást. A célt, hogy minden egyes menyasszony maradéktalanul elégedett legyen élete legfontosabb ruhájával, szakértők sokasága segít ...
Dombi Rudolf: A Kihívók nem számolnak azzal, hogy mi a hátrányuk... A Bajnok elismerte, bizonyos szempontból előnyben vannak a Kihívók a pirosakkal szemben, ám szerinte egy fontos dologgal nem számolnak: a hátrányukkal...

Top hírek:
A hipochondriának több fajtája is van: miért kell nagyon komolyan venni ezt a betegséget? Vajon ki lehet véglegesen gyógyulni a nem létező betegségek tudatából?
Olaszország a tányéromon - 12. rész David Rocco vezetésével kalandozhatunk Olaszország csodálatos tájain. A műsorvezető bemutatja a meglátogatott területek legszebb kirándulóhelyeit, művészeti értékeit, és természetesen mindenhol főz is a helyi éttermek legjobb ...
Curtis: Nem élném túl, ha baja lenne a fiamnak A rapper sosem bocsátaná meg magának, ha kisfia az ő kábítószeres múltja miatt lenne beteg, így párjával minden genetikai vizsgálatot megcsináltattak. Curtis úgy érzi, élete intő példa lesz fiának.
Kapa, kasza, fakanál - I. 5. rész A sorozat házigazdája, Hugh Fearnley-Whittingstall furcsa figura. Egyszer csak úgy dönt, hogy elege van a városból, és a vidéki életet választja. De ki hinné, hogy ez a változás mennyi kalanddal jár, mennyi mindent kell a háziállatokról és a kertészkedésről, növénytermesztésről megtanulni. És mennyi titka, fortélya van a főzőcskézésnek.
Villámgyors sonkás tojásmuffin: a reggelik királya Rohanós napokon is jó ötlet, hiszen pillanatok alatt elkészül.
Cseke Katinka így néz ki 25 kilós fogyása után - Ostromolják a férfiak Cseke Katinka látványos fogyása után sok ajánlatot kap a férfiaktól.