2 éven át fotózta az évszakokat ugyanazon a helyen: csodálatos az eredmény

Nagyon érdekes élmény egyben látni, hogyan változtatják meg az évszakok ugyanannak a helyszínnek a hangulatát.

2018. november 8. 16:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Shane golfkarrierje nem érdekli Hosszú Katinkát Új sportágban hajt vb-címre az úszóedző.
Az elveszett légió - teljes film Rendező: David Kocar, Petr Kubik Szereplők: Tom McKay, Michelle Lukes, Brian Caspe, Jim High, Ted Otis. #filmekegesznap
Portik-hangszalagok: a művészsíroknál helyszíneltek a zsaruk Bár a temetőőröknek azt mondták, hogy gránátot találtak, könnyen lehet, hogy a leleplező Portik-hangszalagokat hozták fel egy sírboltból a zsaruk a Farkasréti temető művészparcellájában.
Tisztességtelen ajánlat! Tatár Csillának 1000 eurót kínáltak egy szexrandiért A műsorvezető jól szórakozott az ajánlaton, amit követőivel is megosztott. Lapunknak azt is elárulta, hogyan kell kezelni az ilyen zaklatásokat.
Zuglói gázoló: Látnom kellett volna a gyalogost Megtörten és lefogyva érkezett az ítélethirdetésre T. Klára Petra. Az utolsó napon beismerő vallomást tett, és elismerte, hogy látnia kellett volna a gyalogost. A drogozást azonban mindvégig tagadta.
Nem a szekta törte fel Pongrácz gépét - Csütörtök 19.50 A hekker rájön ki törte fel Pongrácz gépét, Bori felajánlja a hiányzó összeget Orsinak. Zemlényi ajánlatot tesz Garainak.

Top hírek:
A nagy büfékocsi-verseny - hétköznap 11.15 Ajánló - A nagy büfékocsi-verseny hétköznap délelőttönként 11.15-kor a LiChi Tv-n!
Kórházban kezelik Zámbó Mariettát Súlyos tüdőgyulladással került kórházba Zámbó Jimmy nővére, miközben édesanyjuk, Anna néni orvosi kezelésre szorul. Zámbó Árpy minden szabadidejét szerettei betegágya mellett tölti.
Csonka András: Érezni akartam apám szeretetét A színész őszintén vallott édesapjával való kapcsolatáról, és arról, hogy bizonyos szempontból mindig irigyelte nővérét, Editet.
Bornai Tibor dalt írt a veronai áldozatokért Nélküled veled a címe annak a megindító dalnak, amelyet a KFT billentyűs-szerzője, Bornai Tibor írt a két évvel ezelőtti veronai buszbaleset áldozatainak emlékére. Az ismert zenész először nem mert igent mondani, amikor az áldozatok szülei felkérték.  Tavaly november elején az egyik elhunyt gyermek édesapja keresett meg, hogy írnék-e dalt a baleset kétéves évfordulójára.
Brexit: elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást Az egyezményre 202, a megállapodás ellen 432 képviselő szavazott, vagyis az alsóház 230 fős többséggel vetette el a Brexit-megállapodást.
A TV2 műsorvezetőjét meg akarták verni amiatt, amit élő adásban mondott Kárász Róbertet egy spoiler miatt árasztották el fenyegető üzenetekkel.