Helsinki Bizottság: A hajléktalanok bebörtönzése nem csak embertelen, drága is

Az emberi jogvédő szervezet elmagyarázza: egy hajléktalan börtönbe küldése kétszer annyiba kerül, mint egy garzonlakás bérleti díja.

2018. november 8. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Belügyminiszteri külön engedéllyel léphetett az országba Gruevszki Apró mozaikokból egyre tisztább kép áll össze a volt macedón miniszterelnök Budapestre vezető útjáról. Albán lapok szerint magyar követségi autó vitte át Albániából Montenegróba. A Magyar Helsinki Bi...

Helsinki Bizottság: Ha Gruevszkinek tényleg nincs útlevele, akkor a tranzitzónában kellene várakoznia A jogvédő szervezet elmagyarázta, mi a helyzet a volt macedón kormányfő itteni menedékjogi eljárásával.
Érvényes útiokmány nélkül Gruevszkinek is a tranzitzónában kellene várakoznia A Magyar Helsinki Bizottság érdeklődéssel várja, mi sül ki a bukott macedón miniszterelnök magyarországi menedékkérelméből.

Pardavi Márta: Rettenetesen bosszant, hogy Orbán Viktor sarokba lavírozta az országot A Magyar Helsinki Bizottság társelnöke nem gondolja, hogy csökkenne idehaza a civil társadalom fenyegetettsége, ha ők kevésbé vernék a tamtamot a jogállami zűrök miatt. HVG-Portré.
Száznál is több hajléktalan kapott már figyelmeztetést A Helsinki Bizottság szerint a közterületekről valóban eltűntek a hajléktalanok, de köddé nem váltak, a szállókba pedig alig mennek be.
Végtelenül kínos helyreigazítást tett közzé Mészáros tévéje Be kellett ismerniük, hogy a szexuális erőszakkal meggyanúsított afgán menekült nem a Helsinki Bizottság, hanem a magyar állam jóvoltából volt itt.