Levegőbe röpített egy éttermet az Iszlám Állam

A Kalifátus egykori fővárosában legalább 13 civil halt meg.

2018. november 8. 21:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szomáliai terrorista késelt Ausztráliában Az Iszlám Állam terrorszervezet jelentkezett a melbourne-i késes támadás elkövetőjeként, amelyben egy ember életét vesztette, két személyt pedig továbbra is kórházban ápolnak.

Lavrov: az Iszlám Állam hídfőállásként kívánja használni Afganisztánt Hídfőállásként kívánja felhasználni további terjeszkedéséhez Afganisztánt az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet - figyelmeztetett Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, megnyitva pénteken az afgán r...
A muszlim többségű ország, mely fellázadt a burka ellen Az Iszlám Állam által elkövetett merényletek miatt a kairói vezetés azt tervezi, hogy betiltja az országban az egész testet eltakaró, elnyomást szimbolizáló ruházatot.
Dzsihadisták tucatjait ölték meg légitámadásokban az ország keleti részén Az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet legalább 65 dzsihadistája halt meg hétfő óta Kelet-Szíriában az Egyesült Államok vezette szövetség légitámadásaiban közölte szerdán egy civil szervezet.
Az Iszlám Állam legalább harminc harcosával végeztek Szíriában A nemzetközi koalíció légitámadásokat intézett egy kelet-szíriai tartományban.
Az Iszlám Állam katonái tömegesen érkezhetnek Európa belseje felé A hírhedt terrorszervezet támogatói kivégzéssel fenyegetik a nem muszlimokat. A görög hatóságok nem lépnek fel ellenük.

Egyiptomi fegyveresek megölték a kopt keresztények gyilkosait Sivatagi rejtekhelyükön lőtték szitává az Iszlám Állam terroristáit.
Az Iszlám Állam hét embert megölt egy busztámadásban Közel 20-an megsérültek Kairótól 260 kilométerre a terrortámadásban.
Az Iszlám Állam követte el a kopt keresztények elleni támadást Kopt keresztény zarándokokat szállító buszra támadtak ismeretlen fegyveresek pénteken Egyiptomban, az egyház tájékoztatása szerint legalább heten meghaltak, tizenkilencen megsebesültek
Több százezer menekült tért vissza Szíria északi részére A török haderő visszaszorította az Iszlám Állam dzsihadista szervezetet és a kurd milíciát Észak-Szíriában.
Lapértesülés: Washington fegyvereket küldött dzsihadistáknak aranyért és műkincsekért cserébe Az Egyesült Államok fegyvereket küldött az Iszlám Állam terrorszervezetnek Szíriába aranyért és műkincsekért cserébe közölte a Yeni Safak török kormányközeli napilap egy dokumentumra és egy forrásra ...
Tatárföldi terrorcsoportot leplezett le az orosz belbiztonság Az FSZB szerint a terrorista sejtet az Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet irányította külföldről.