Kiderült, hogy a Vidi tényleg nem csak dísznek van az El-ben

A csapat vezetőedzője ezt korábban is kijelentette már, de csütörtök este bizonyosodtak be szavai.

2018. november 9. 7:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sallói: kiismerték az ellenfelek a Vidit A dicséretes őszi Európa Liga-menetelés után a PAFC és a DVTK ellen két fájó vereséggel kezdte az évet az NB I-ben a Mol Vidi. A drasztikus visszaesésnek számos oka van.

NB I - A Diósgyőr is nyert a bajnok Vidi otthonában A vendég Diósgyőr hátrányból fordítva 2-1-re nyert a címvédő MOL Vidi FC ellen Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 20
A Vidi ellen BL-be juttatta a csapatát, most lemondott az edző A helyét a spanyol Manolo Jiménez veszi át.
NB1 2018/19 - 19. forduló eredmények és gólszerzők NB1 2018/19 - 19. forduló eredmények és gólszerzők hir magyar nb1 eredmény panucci szo, 02/02/2019 - 22:28 Tovább növelte előnyét a Fe...
Eufória vagy letargia, Magyarországon ez létezik A Vidi szerb edzője szerint fontosabb a sikeréhség a fáradtságnál. Visszaelőzné a Fradit.
Ismét a Vidi veheti el a Fradi csillagos álmait Csoda kell a Haladásnak, Aranycipő-esélyes Kispesten, Böde harcol, Schäfer már Genovában.

A MOL Vidi győzelemmel fejezte be spanyol edzőtáborát A magyar bajnok kínai csapatot győzött le Marbellán.
A Kubatov kopaszainak csúfolt biztonsági céggel szerződött az Újpest FC A Vidi-stadionavató botránya miatt cserélték a régi céget a Vidi-stadionavatón újpesti drukkereket ütő biztonságiakra.
A Vidi FC mesés gazdagságáról, évi 200 milliós fizetésekről cikkeznek a szomszédban Hitetlenkedve mesélt a román edző a magyar futballmennyországról.
Utolsó pillanatban lőtt góllal ikszelt a Vidi A magyar bajnok lejátszotta a második felkészülési mérkőzését.
Labdarúgó NB I - A Fradi viharban, a Vidi tűző napon készül Eltérő körülmények között futballoznak.
A Barca és a Real korábbi edzője meglátogatta a Vidi edzését Nyomon követte a székesfehérvári csapat El-szereplését.